Schimbare majoră în viața Mariei Constantin. ”Mi-am urmat visul”

28.06.2021, 11:12
Schimbare majoră în viața Mariei Constantin. ”Mi-am urmat visul”
Schimbare majoră în viața Mariei Constantin. ”Mi-am urmat visul”

Interpreta de muzică popuilară Maria Constantin are toate motivele de bucurie. Zilele trecute, artista le-a împărtășit fanilor din mediul online ce schimbare a avut loc în vaiața sa. Maria Constantin a încheiat o etapă importantă din viața sa. Aceasta a terminat studiile la Universitatea națională de Muzică din București.

Maria Constantin este în culmea fericirii. Cântăreața de muzicăî populară a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București. Artista le-a dat vestea fanilor ei de pe rețelele de socialuizare, unde a publicat și o fotografie în care apare cu diploma în mână. Vedeta a anunțat că urmează să facă masterul.

“4 ani frumoși unde am avut parte de cei mai buni îndrumători și mi-am urmat visul! Urmează master-ul”, a scris Maria Constantin în mediul online.

Maria Constantin se iubește cu Robert Stoica

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.  Maria Constantin și Robert Stoica  au fost invitați recent la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde au făcut declarații despre relația lor. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație.

”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin. ”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...