Saveta Bogdan s-a împăcat cu Elena Merișoreanu. ”Am căzut ca proasta în plasa Mariei Dragomiroiu”

19.05.2021, 10:53
Saveta Bogdan s-a împăcat cu Elena Merișoreanu. ”Am căzut ca proasta în plasa Mariei Dragomiroiu”
Saveta Bogdan s-a împăcat cu Elena Merișoreanu. ”Am căzut ca proasta în plasa Mariei Dragomiroiu”

Interpretele de muzică populară Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu au pus capăt războiului dintre ele după scandalul în care au fost implicate.

După ce s-au certat și și-au adus tot felul de acuzații, cântărețele de muzică populară Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu s-au împăcat. Cele două au fost prezente la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

Scandalul dintre cele două a început după ce Maria Dragomiroiu a atacat-o pe Elena Merișoreanu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, unde a spus despre aceasta că este ”mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”. Saveta Bogdan a intervenit în scandalul respectiv, atacând-o pe Elena Merișoreanu, despre care a spus, printre altele, că ar fi despărțită de soțul ei, Viorel Croitoru. La rândul ei, Elena Merișoreanu a spus despre Saveta Bogdan că ar fi dansat la bară.

Saveta Bogdan s-a împăcat cu Elena Merișoreanu. ”Te iert, dar nu pot să uit”

La emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D, Saveta Bogdan i-a cerut scuze Elenei Merișoreanu, explicând că Maria Dragomiroiu ar fi fost cea care a pus-o să o atace pe colega ei de breaslă.

“Am picat la mijloc că proasta! Maria Dragomiroiu m-a pus să spun că Elena e divorțată de soțul ei! Ea m-a trimis să spun în emisiune și după aceea nu a mai recunoscut. Am căzut ca proasta în plasa Mariei. Mama mi-a venit în vis și mi-a zis să nu mă cert, să plec capul. De-aia am venit acum să-mi cer scuze de la Elena”, a spus Saveta Bogdan, potrivit wowbiz.ro.

“Eu sunt creștină și Dumnezeu ne-a învățat să iertăm. Dacă Maria Dragomiroiu ți-ar fi spus să te arunci în fântână, te aruncai? Te iert, dar nu pot să uit! Familia mea e foarte revoltată. Atunci soțul meu era în spital cu Covid, cu plămânii 80% afectați, și s-a supărat foarte rău când s-a auzit că noi am fi divorțați”, a comentat Elena Merișoreanu.

citește și...