Scandal între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. ”Eu n-am dansat la bară”

18.03.2021, 12:51
Scandal între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. ”Eu n-am dansat la bară”
Scandal între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. ”Eu n-am dansat la bară”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu este implicată într-un nou scandal, de data aceasta cu Saveta Bogdan.

Elena Merișoreanu s-a certat cu Maria Dragomiroiu după ce aceasta din urmă a făcut declarații dure despre ea la o emisiune de televiziune. Acum, Elena Merișoreanu este implicatîă într-un nou scandal, de data aceasta cu o altă colegă de breaslă, Saveta Bogdan.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Elena Merișoreanu a afirmat că Saveta Bogdan și-a dat cu părerea despre ea, lucru care a deranjat-o. ”Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa… Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste”, a declarat Elena Merișoreanu, conform spynews.ro.

Saveta Bogdan a reacționat dur la adresa Elenei Merișoreanu

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan i-a dat imediat replica Elenei Merișoreanu. Saveta Bogdan a fost scoasă don sărite de declarațiile colegei sale de breaslă și a răbufnit la aceeași emisiune de televiziune.

„Sunt foarte la locul meu. Sunt foarte supărată pe colega mea Elena Merișoreanu, care vorbește prostii. În primul rând Dora de la Acces Direct a făcut un filmuleț cu o rocadă, Rocada Vedetelor, care ne-a propus nouă să fac acest filmuleț în anii 2016. Îi place să își bârfească colegii, pe toată lumea. Dacă eu am să vorbesc de ea, implic și familia. Am fost prietene foarte bune, dar să-i fie rușine! De toată lumea vorbește de rău! O bârfitoare, o intrigantă și o mincinoasă!”, a replicat Saveta Bogdan, potrivit sursei menționate anterior.

„Este invidioasă pe mine că apar mai mult la televizor. Eu nu am nimic cu ea, dar să nu mai bârfească colegii și să nu spună că am dansat la bară. Elena Merișoreanu nu își vede de bătrânețea ei și de picioarele ei. Să nu ducă ea grija mea. Face rău la oameni! Am să mă duc pe toate posturile să o fac de comandă! M-a jignit! Când o văd, o scuip în ochi”, a mai spus aceasta.

 

citește și...