Elena Merișoreanu o dă în judecată pe Saveta Bogdan. Cum s-a ajuns aici

19.03.2021, 10:46
Elena Merișoreanu o dă în judecată pe Saveta Bogdan. Cum s-a ajuns aici

Interpreta de muzică populară a amenințat că o dă în judecată pe colega ei de breaslă, Saveta Bogdan.

Elena Merișoreanu s-a certat cu Maria Dragomiroiu după ce aceasta din urmă a făcut declarații dure despre ea la o emisiune de televiziune. Acum, Elena Merișoreanu este implicatîă într-un nou scandal, de data aceasta cu o altă colegă de breaslă, Saveta Bogdan. Elena Merișoreanu a spus despre colega ei de breaslă că a dansat la bară. La rândul ei, Saveta Bogdan a afirmat despre Elena Merișoreanu că este divorțată de 20 de ani. ”Ea e divorțată de 20 de ani de soțul ei. Ei sunt în relații bune, el stă prin Oltenia și ea stă în București. Ea se mai duce din când în când. Ei sunt în relații bune, au fete”, a spus Saveta Bogdan.

Elena Merișoreanu a infirmat că este divorțată, ba chiar a amenințat că o dă în judecată pe Saveta Bogdan pentru declarațiile pe care le-a făcut. ”Suntem în postul mare, dacă eu am divorțat vreodată… Niciodată n-am divorțat. Pentru treaba rezolvă instanța. Eu vin cu dovezi și cu actele de căsătorie că eu n-am fost divorțată niciodată. Toate lucrurile astea le voi rezolva în instanță”, a declarat aceasta.

Ce și-au mai reproșat Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan

Cele două artiste au continuat războiul declarațiilor la emisiunea ”Acces Direct”!, de la Antena 1.

„Mi-a dat telefon, am zis că își va cere scuze. M-a făcut în toate felurile. Mi-ai distrus imaginea mea de 60 de ani ca artist când ai spus că am dansat la bară. A fost o emisiune. Nu eram în costum de baie, a fost doar pentru divertisment, dar tu mi-ai pătat imaginea”, a comentat Saveta Bogdan, citată de spynews.ro.

„Eu sunt cu soțul meu de 46 de ani, o căsătorie neîntreruptă, și dacă cineva vorbește, înseamnă că își și asumă ce vorbește. Ea a zis ca știe și aduce argumente. M-a amenințat că spune ea lumii cu cine sunt făcute fetele mele. Pentru asta eu pe Saveta Bogdan nu am să o iert și o să o dau în judecată. Avocatul este lângă mine, a auzit tot”, a răbufnit Elena Merișoreanu.

Saveta Bogdan: ”Eu cred că Elena Merișoreanu are ură personală pe mine”

saveta Bogdan a continuat să facă declarații despre scandalul cu Elena Merișoreanu.

”Ea m-a atacat prima și dacă m-a atacat am ieșit în față, să mă apăr. Este imaginea mea! Acela a fost un film, un joc de culise. Pentru ce mă jignește ea că am dansat la bară? Eu nu am făcut asta! Se vede din filmul respectiv că eu nu am dansat la bară. Eu sunt cântăreața Saveta Bogdan. Eu nu-mi bat joc de cariera mea, după 60 de ani. Eu cred că Elena Merișoreanu are ură personală pe mine, pentru că eu apar foarte des la televizor și ea nu apare. Asta este nenorocirea ei”, a spus artista la Antena Stars, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Eu cred că mocnea demult acest scandal. Nu știu dacă e un bărbat la mijloc, nu avem noi treabă la vârsta asta. Eu niciodată cu Elena, pe unde ne-am întâlnit, ea mi-a vorbit foarte frumos. Eu am rămas proastă când am auzit ce a putut să spună despre mine. Ce ai cu mine? De ce Elena m-ai dat exemplu? Nu ți-am făcut niciun rău, nu te-am jignit, nu ți-am luat bărbatul, nu ți-am luat pe nimeni, nu am făcut așa ceva”, a completat aceasta.

”Eu cred că ea are ură personală pe mine. Ce i-am făcut eu? Nu am vorbit-o niciodată de rău. Și eu o dau în judecată. Mi-a stricat imaginea! Dacă ea mă dă pe mine în judecată, o dau și eu pe ea pentru imaginea mea. Îi doresc multă sănătate, să fie sănătoasă, nu mă interesează că este măritată, că este desmăritată, nu mă interesează nimic! Eu nu am nimic cu ea și să nu mai vorbească cu mine”, a mai spus ea.

citește și...