Sărbători triste pentru Oana Sîrbu. ”Va fi fără părinții mei, pe care i-am pierdut anul trecut”

23.04.2022, 14:32
Sărbători triste pentru Oana Sîrbu. ”Va fi fără părinții mei, pe care i-am pierdut anul trecut”

Oana Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, va petrece sărbătorile de Paște fără cele mai dragi persoane din viața sa. ”Anul acesta, într-adevăr, va fi un mai trist pentru că va fi fără părinții mei, pe care i-am pierdut”, a mărturisit vedeta. Oana Sîrbu și-a amintit, însă, de cele mai frumoase momente din copilăria sa.

Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. În plan personal, Oana Sîrbu a fost căsătorită, în urmă cu ani, cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu în data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani. Cei doi au divorțat în anul 1993.

În ultima perioadă de timp, Oana Sîrrbu a trecut prin momente extrem de grele. Tatăl său, actorul de pantomimă Romulus Sîrbu, a încetat din viață înainte de Crăciun, anul trecut. Acesta avea 86 de ani. Oana Sîrbu a trecut printr-o altă tragedie și în vara anului 2020, când mama sa a încetat din viață.

Sărbători triste pentru Oana Sîrbu. ”Facem Paștele doar în familia foarte restrânsă”

”Anul acesta, într-adevăr, va fi un mai trist pentru că va fi fără părinții mei, pe care i-am pierdut anul trecut. De fapt, acum doi ani pe mama și anul trecut pe tata. Așa că facem Paștele doar în familia foarte restrânsă, alături de prieteni. Voi merge la Herculane, unde voi susține un recital cu muzică de pe albumul meu „În drum spre școală”. Pregătesc și de ziua mea, pe 13 mai, un concert, sunt tăuroaică. Să zicem așa că încerc să mă recompun emoțional”, a declarat Oana Sîrbu pentru click.ro.


”Toate amintirile cu părinții mei îmi sunt foarte dragi. Cele mai frumoase amintiri sunt cele în care tatăl meu venea din turnee și îmi aducea cadouri. El pleca foarte des în multe țări. Din țările Orientale primeam lucruri care nu se găseau pe vremuri: banane, halva, caju, smochine, curmale. Îmi aducea blugi, tot felul de păpuși din Rusia, Turcia, dorm și acum cu ele! Am păpuși de când aveam opt luni. O păstrez pe Doinița, dar pe Laura o am de când aveam opt luni, de la botez. Bunica i-a făcut rochițe și păstrez și rochițele. Toate păpușile aduse de tata le păstrez. Din păcate, nu am o fetiță să i le dau ei, am un băiețel. Dar le păstrez pentru mine și le scot de acolo mai cu seamă când caut și găsesc fotografii de când eram copil. Unchiul meu era fotograf amator și am mii de fotografii de când eram copil”, a completat vedeta.

citește și...