Prin ce situații neplăcute a trecut Oana Sîrbu pe timpul pandemiei. ”A trebuit să-l internez. Nu m-au lăsat să intru acolo”

26.06.2020, 10:56
Prin ce situații neplăcute a trecut Oana Sîrbu pe timpul pandemiei. ”A trebuit să-l internez. Nu m-au lăsat să intru acolo”
Prin ce situații neplăcute a trecut Oana Sîrbu pe timpul pandemiei. ”A trebuit să-l internez. Nu m-au lăsat să intru acolo”

Oana Sîrbu a trecut prin momente extrem de neplăcute pe durata pandemiei de coronavirus.

Oana Sîrbu a vorbit despre problemele pe care le-a avut în familie în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat prezentatorului de televiziune Cristi Brancu pentru canalul său de YouTube.

Îndrăgita artită a avut probleme cu tatăl său în pandemie, după ce acesta a căzut.

”Tata a avut la începutul pandemiei o problemă și a trebuit să-l internez o zi și a fost foarte trist. Nu m-au lăsat să intru acolo, noroc că l-am luat a doua zi”, a povestit vedeta, potrivit wowbiz.ro.

”S-a dezechilibrat, a căzut, a avut o contuzie și a trebuit să fie internat pentru a fi ținut sub supraveghere”, a adăugat ea.

I-a murit nașa de botez

Oana Sîrbu a mai dezvăluit că în perioada de pandemie a încetat din viață nașa ei de botez.

”Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm pentru că s-a intrat în carantină. M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem”, a mărturisit artista.

A suferit un accident cumplit în anul 1997

Oana Sîrbu a avut un accident de mașină în anul 1997, când se întorcea de la Festivalul de la Mamaia. se afla la volanul mașinii unor prieteni, care îi lăsaseră autoturismul pe timpul verii.

„Condusesem Mercedesul săptămâni întregi, fără să-l zgârii în vreo parcare. Dar atunci am plecat foarte supărată de la Mamaia, din cauza felului în care fusese organizat festivalul și a felului în care fuseserăm tratați. Plouase puțin și am intrat în depășire cu o Dacie, al cărei șofer nu m-a lăsat să-l depășesc. Și am intrat în coliziune. L-am șters pe partea stângă, l-am rotit, cred că l-am accidentat puțin la mâna stângă pe șofer, iar când am părăsit șoseaua, s-a răsturnat mașină de câteva ori și s-a lovit de un pom.

Când a revenit pe șosea era ca o cutie pe care o arunci la gunoi, nu s-a mai putut recupera nimic din ea, iar pe mine impactul mă aruncase, cu toate geamantanele, în iarbă. M-am trezit c-o mare de lume lângă mine. Spuneau: ”E Oana Sîrbu, artista”, deși eram de nerecunoscut. Cățelușa mea care m-a însoțit nu a pățit absolut nimic, stătea lîngă mine, și cineva, căruia vreau să-i mulțumesc și acum, m-a pescuit de-acolo cu absolut tot și m-a dus la Spitalul de Urgență. Accidentul s-a întâmplat exact în ziua în care a murit Lady Diana. Pe 31 august. Și tot cu un Mercedes“, povestea Oana Sîrbu într-un interviu.

A fost căsătorită și are un băiețel

În vârstă de 52 de ani, Oana Sîrbu este cunoscută publicului din postura de cântăreață și actriță. Aceasta a cunoscut succesul grației rolului Dana pe care l-a interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde l-a avut ca partener pe celebrul Ștefan Bănică Junior. Oana Sîrbu a fost căsătorită cu compozitorul Virgil Popescu. Este mama unui băiețel.

citește și...