Mărturisirile dureroase ale Oanei Sîrbu. ”O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic”

01.08.2021, 13:38
Mărturisirile dureroase ale Oanei Sîrbu. ”O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic”
Mărturisirile dureroase ale Oanei Sîrbu. ” O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic”

Oana Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri dureroase la emisiunea pe care Cristi Brancu o moderează la postul de televiziune Prima TV.
În ultimul an, Oana Sîrbu a trecut prin momente dificile. Artista a pierdut-o pe mama sa, dar și o mătușă, iar tatăl său s-a confruntat cu probleme de sănătate.

 

Prezentă în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, Oana Sîrbu a făcut mărturisiri despre momentele dureroase prin care a trecut în ultimul an.

”Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea. Un val de oameni trecuți de prima tinerețe”, a mărturisit Oana Sîrbu la TV, potrivit click.ro.


Mărturisirile dureroase ale Oanei Sîrbu. ”Anul acesta, în august, se face un an de când mama a murit”

Oana Sîrbu a explicat cu ce probleme de sănătate s-a confruntat tatăl său: „Tata a avut la începutul pandemiei o problemă și a trebuit să-l internez o zi și a fost foarte trist. Nu m-au lăsat să intru acolo, noroc că l-am luat a doua zi. S-a dezechilibrat, a căzut, a avut o contuzie și a trebuit să fie internat pentru a fi ținut sub supraveghere”. Artista a fost extrem de afectată și de moartea mătușii sale: „Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile de viață, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm, pentru că s-a intrat în carantină”.

Cel mai greu moment a fost pentru Oana Sîrbu moartea mamei sale, care s-a stins din viață în luna august a anului trecut: „Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. Anul acesta, în august, se face un an de când mama a murit. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”.

Oana Sîrbu a fost căsătorită cu Virgil Popescu

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu, care a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, a fost căsătorită, în urmă cu ani, cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Oana Sîrbu l-a cunoscut pe Virgil Popescu când avea doar 17 ani. „L-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, si orchestrator, si dirijor. A existat o comunicare intre noi din prima secunda, o comunicare ce exista si acum, dar n-as sti sa spun despre ce e vorba, cred ca are mare legatura cu emotia si cu muzica… A fost o chestie foarte normala, pasii firesti, facuti de doi oameni care se intilnesc si ajung sa se cunoasca, iar marea pasiune comuna a fost pasiunea fata de muzica si felul in care am comunicat emotia acestei muzici. Virgil era un tip mult mai mare decat mine, cu 13 ani, si orele noastre de intalnire erau ca cele dintre o femeie si fratele ei mai mare, sau o femeie si un parinte, sau o femeie si un prieten. Eu in Virgil am gasit toate acestea adunate intr-un om matur“, spunea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu în data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani. „A fost un act pe care l-am facut cumva la sugestia parintilor, pentru ca nu ar fi fost de acord cu o relatie neoficializata. Noi doi nu am tinut foarte tare sa facem pasul asta“, explica ea. Despre divorțul din 1993, Oana Sîrbu dezvăluia: „Au aparut, la un moment dat, niste situatii care au scuturat echilibrul pe care ni-l formaseram si-am decis ca cel mai bine este sa ne despartim. El a plecat un an in Japonia si, cand s-a-ntors, am facut pasul legal, dar am continuat sa colaboram, a continuat sa-mi compuna, am facut multe piese impreuna de-atunci si pana acum, si suntem foarte buni prieteni“.

citește și...