Cum a ajuns Oana Sîrbu să joace în filmul ”Liceenii”. Artista a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute

02.03.2021, 16:33
Cum a ajuns Oana Sîrbu să joace în filmul ”Liceenii”. Artista a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute
Cum a ajuns Oana Sîrbu să joace în filmul ”Liceenii”. Artista a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute

Oana Sîrbu a explicat, la o emisiune de televiziune, cum a ajuns să joace în filmul ”Liceenii”.

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. La o emisiune TV, Oana Sîrbu a povestit cum a ajuns să dea probe pentru rolul Dana din ”Liceenii”. „Eu am vrut să cânt dintotdeauna. Am participat la primele spectacole de teatru. Am participat la primele concursuri, printre care „Steaua fără nume”, m-a văzut doamna Simona Patraulea, de fapt, într-un concurs anterior m-a chemat să dau probe pentru „Steaua fără nume”, iar de acolo m-au văzut din echipa „Liceenii”, m-au chemat să dau probe la Buftea și așa am devenit pentru o perioadă de câțiva ani și actriță de film, dar mie mi-a plăcut să cânt și în perioada aia a fost așa un cumul de multe activități”, a povestit artista, relatează spynews.ro.


„Fetele se tundeau precum Dana din „Liceenii”. Același bob se poartă cumva acum adaptat, mai purtam și niște floricele, era o modă a rochițelor făcute de bunica, pentru că bunica era croitoreasă și am și acum de la ea. În clasa a 12-a am jucat rolul unei eleve de clasa a 10-a și odată ce am devenit cunoscută într-un timp foarte scurt au început și scrisorile din partea admiratorilor”, a mai spus vedeta.

În ce relații a rămas Oana Sîrbu cu fostul ei soț

Oana Sîrbu a fost căsătorită, în urmă cu ani, cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Oana Sîrbu l-a cunoscut pe Virgil Popescu când avea doar 17 ani.  Vedeta a explicat în ce relații a rămas cu cel care i-a fost partener de viață.

”Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună”, a declarat artista.

„Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare. Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc și pe cei de care trebuie să am grijă din familia mea, de tata în mod deosebit, a fost așa o altfel de prioritate anul trecut, de fapt, în ultimii 2, 3 ani”, a completat Oana Sîrbu, conform sursei citate anterior.

 

citește și...