Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale. ”Vom face lista de invitați”

25.06.2021, 12:27
Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale. ”Vom face lista de invitați”
Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale. ”Vom face lista de invitați”

Sânziana Buruiană se pregătește de botezul fetiței sale mai mici. Aceasta a început să facă lista cu ibnvitații la eveniment alături de mama sa și fiica sa cea mare, Izabela. Sânziana Buruiană a dat câteva detalii despre botez la emisiunea pe care o are la postul de televiziune Antena Stars _ ”Mămici de pitici cu lipici”.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.

Acum, Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale și a dat detalii despre eveniment la reality show-ul ”Mămici de pitici cu lipici.

Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale. ”Pe Bianca Rs o invităm să ne cânte”

”Alături de mama și de Iza vom face lista de invitați pentru că e foarte important să știm exact câte mese avem, câți invitați pentru că trebuie să dăm răspunsul la restaurant și atunci trebuie să-i notăm pe fiecare. Pe cine trecem prima dată? Pe mamaie, pe tataie, nașii. O să avem și copilași foarte mulți. Din familie bunicii. O să invităm și colegi de la grădiniță”, a explicat Sânziana Buruiană, citată de spynews.ro.

”Copiilor o să le punem un meniu special și mai trebuie să organizăm o masă pentru cântăreți și pentru echipă. Pe Bianca Rus o invităm să ne cânte, să ne și încânte. Pe cristina Pană cu care am fost eu asistentă la doamna Adriana Bahmuțeanu și pe doamna Adriana. Și pe Oana, și Elena neapărat, o să ne cânte”, a adăugat ea.

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. ”Este un om care are frică de Dumnezeu”

Sânziana Buruiană a afirmat că soțul ei este un om foarte credincios, cu frică de Dumnezeu. „Cred că cel mai mult ne ține împreună faptul că el este un om credincios, este un om care are frică de Dumnezeu. Este un bărbat care pune preț pe lucrurile acestea. Bărbatul ideal este un bărbat credincios, pentru că acela nu te va înșela, nu te va părăsi indiferent de greutăți”, a spus Sânziana Buruiană într-un interviu.

„Este important să ai lângă tine un om credincios pentru că altfel relațiile se destramă. La prima greutate, când apare un copil, mulți fug și se sperie pentru că nu mai poți să-i acorzi soțului aceeași atenție. Când mai apar și problemele de sănătate în familie este foarte greu. Am avut noroc să fie un om cu capul pe umeri și să înțeleagă aceste situații”, a completat ea.

 

citește și...