Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale. Când va avea loc evenimentul

24.03.2021, 14:00
Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale. Când va avea loc evenimentul
Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale. Când va avea loc evenimentul

Sânziana Buruiană și soțul ei se pregătesc de botezul fiicei lor mai mici.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Acum, Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață se pregătesc de botezul micuței.

”La botez va avea o rochiță spectaculoasă. Botezul va avea loc la sfârșitul lui mai. Aș vrea să fie în aer liber. Deja e măricică. Face 6 luni pe 1. Și a început să mănânce, am început diversificarea. E o mâncăcioasă”, a spus Sânziana Buruiană la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Sânziana Buruiană își mai dorește un copil

Sânziana Buruiană a mărturisit că își dorește și cel de-al treilea copil. Soțul ei ar vrea neapărat să aibă un băiețel.

”Și-un băiețel. Să-l facem, să-l creionăm. Zuluf așteaptă și el un băiețel. Diferența asta de 4-5 ani este ideală, ca să fie cel mare conștient, responsabil”, a declarat blonda.

Sânziana Buruiană a vorbit și despre fiica sa cea mare, Izabela, despre care susține că este foarte talentată la dansuri și la desen. ”La dansuri e foarte bună și la desen, atunci o să țin cont și de părerile ei și o să o las să se decidă. E important ca de mic să îi arăți copilului calea. Pe mine părinții nu m-au îndrumat, m-au lăsat să aleg târziu și am fost derutată. Dacă copilul nu va ști să facă câte ceva, va fi greu”, a explicat vedeta.

Cum l-a cunoscut Sânziana Buruiană pe soțul ei

Sânziana Buruiană a dezvăluit că persoana care i-a făcut cunoștință cu cel care avea să-i devină soț a fost Andreea Tonciu.

”Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el”, a dezvăluit Sânziana Buruiană.

”La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească”, a adăugat ea.

citește și...