Sânziana Buruiană își botează fetița în câteva zile. ”Vom avea o mașină tot din cristale. Are un milion de cristale”

13.07.2021, 15:09
Sânziana Buruiană își botează fetița în câteva zile. ”Vom avea o mașină tot din cristale. Are un milion de cristale”
Sânziana Buruiană își botează fetița în câteva zile. ”Vom avea o mașină tot din cristale. Are un milion de cristale”

Sânziana Buruiană se pregătește de un eveniment important în viața familiei sale. Blonda urmnează să o boteze pe fiica sa cea mică, Antonia. Sânziana Buruiană a pregătit totul ca la carte și a dat câteva detalii despre evenimentul care urmează să aibă loc în data de 15 iulie. Sânziana Buruiană este mama a două fetițe.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.

Acum, Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale și a dat detalii despre evenimentul important care urmează să aibă loc în familia sa în data de 15 iulie.

Sânziana Buruiană își botează fetița în câteva zile.  ”va fi un botez care va străluci la propriu și la figurat”

Petrecerea de botez va avea loc la un restaurant de lux din Cernica, unede Sânziana Buruiană a invitat 70 de persoane. Blonda a ales să împodobească mai multe obiecte din vestimentația mezinei sale cu cristale Swarovski. Chiar și mașina cu care familia va merge la biserică și la petrecere va avea cristale Swarovski.

”Spre drumul spre restauranat vom avea o mașină tot din cristale. Are un milion de cristale, va fi un botez care va străluci la propriu și la figurat. Am așteptat foarte mult și am zis ca măcar să fie un botez așa cum mi-l doresc, vara, la piscină. Vreau ca toate fetele să-și aducă costumele de baie, sper să avem vreme frumoasă!”, a detaliat Sânziana Buruiană pentru click.ro. ”La restaurant vom fi toate trei îmbrăcate la fel. Soțului o să-i pun și lui ceva roz, un papion măcar, să ne asortăm”, a mai spus aceasta.

Ce a declarat Sânziana Buruiană despre soțul ei, Nicolae Zuluf

 

Sânziana Buruiană a afirmat că soțul ei, Nicolae Zuluf, este un om foarte credincios, cu frică de Dumnezeu. „Cred că cel mai mult ne ține împreună faptul că el este un om credincios, este un om care are frică de Dumnezeu. Este un bărbat care pune preț pe lucrurile acestea. Bărbatul ideal este un bărbat credincios, pentru că acela nu te va înșela, nu te va părăsi indiferent de greutăți”, a spus Sânziana Buruiană într-un interviu.

„Este important să ai lângă tine un om credincios pentru că altfel relațiile se destramă. La prima greutate, când apare un copil, mulți fug și se sperie pentru că nu mai poți să-i acorzi soțului aceeași atenție. Când mai apar și problemele de sănătate în familie este foarte greu. Am avut noroc să fie un om cu capul pe umeri și să înțeleagă aceste situații”, a completat ea.

citește și...