Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Ce îi ține împreună

16.06.2021, 16:07
Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Ce îi ține împreună
Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Ce îi ține împreună

Sânziana Buruiană a dat amănunte din viața sa de familie alături de soțul ei, Nicolae Zuluf.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.

Blonda a dat detalii despre relația cu partenerul ei de viață la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. ”Este un om care are frică de Dumnezeu”

Sânziana Buruiană a afirmat că soțul ei este un om foarte credincios, cu frică de Dumnezeu. „Cred că cel mai mult ne ține împreună faptul că el este un om credincios, este un om care are frică de Dumnezeu. Este un bărbat care pune preț pe lucrurile acestea. Bărbatul ideal este un bărbat credincios, pentru că acela nu te va înșela, nu te va părăsi indiferent de greutăți”, a spus Sânziana Buruiană, citată de spynews.ro.

„Este important să ai lângă tine un om credincios pentru că altfel relațiile se destramă. La prima greutate, când apare un copil, mulți fug și se sperie pentru că nu mai poți să-i acorzi soțului aceeași atenție. Când mai apar și problemele de sănătate în familie este foarte greu. Am avut noroc să fie un om cu capul pe umeri și să înțeleagă aceste situații”, a completat ea.

Sânziana Buruiană a vorbit și despre fiica lor cea mare, Izabela. ”Face de câteva luni canto și își dorește foarte mult. (…) Eu am îndrumat-o spre modeling, spre pasiunile mele, dar ea mi-a spus că vrea să fie cântăreață… Iza are un caracter foarte puternic și am zis că o să urmeze cariera mamei mele (n.r. care a fost judecătoare la Curtea de Apel). O să fie mai sefă așa. O văd mai serioasă, chiar dacă vreau eu să fie artistă și ea vrea să cânte, totuși o văd înclinată spre o meserie mai dură”, a explicat ea, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...