Sânziana Buruiană a pus la punct toate detaliile pentru botezul fetiței ei. Ce artiști vor cânta la eveniment

29.06.2021, 11:00
Sânziana Buruiană a pus la punct toate detaliile pentru botezul fetiței ei. Ce artiști vor cânta la eveniment
Sânziana Buruiană a pus la punct toate detaliile pentru botezul fetiței ei. Ce artiști vor cânta la eveniment

Sânziana Buruiană urmează să o boteze pe fetița sa mai mică în curând. Blonda a pus la punct toate detaliile legate de importantul eveniment din viața familiei sale. Sânziana Buruiană a dezvăluit câte ținute va purta micuța Antonia la botez, dar și ce artiste vor cânta la petrecerea de botez, care se va desfășura la piscină.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.

Acum, Sânziana Buruiană se pregătește de botezul mezinei sale și a dat detalii despre evenimentul important care urmează să aibă loc în familia sa.

Sânziana Buruiană a pus la punct toate detaliile pentru botezul fetiței ei. Micuța va purta trei ținute

Sânziana Buruiană a dezvăluit că la botez mic fiica ei, Antonia, va avea trei ținute. ”Cea mică va purta trei ținute, una cu care va veni de acasă, una cu care o va schimba nașa, iar apoi la restaurant”, a declarat Sânziana Buruiană la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Petrecerea de botez va avea loc la piscină, iar atmosfera va fi întreținută de cântărețele Elena Ionescu și Bianca Rus. ”Va cânta prietena mea Elena Ionescu, Bianca Rus, prietena mea, voi avea și muzică populară, vom avea și un Dj pentru că în prima parte se va desfășura la piscină”, a mai spus Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. ”Este un om care are frică de Dumnezeu”

Sânziana Buruiană a afirmat că soțul ei, Nicolae Zuluf, este un om foarte credincios, cu frică de Dumnezeu. „Cred că cel mai mult ne ține împreună faptul că el este un om credincios, este un om care are frică de Dumnezeu. Este un bărbat care pune preț pe lucrurile acestea. Bărbatul ideal este un bărbat credincios, pentru că acela nu te va înșela, nu te va părăsi indiferent de greutăți”, a spus Sânziana Buruiană într-un interviu.

„Este important să ai lângă tine un om credincios pentru că altfel relațiile se destramă. La prima greutate, când apare un copil, mulți fug și se sperie pentru că nu mai poți să-i acorzi soțului aceeași atenție. Când mai apar și problemele de sănătate în familie este foarte greu. Am avut noroc să fie un om cu capul pe umeri și să înțeleagă aceste situații”, a completat ea.

citește și...