Ruby face senzație pe rețelele de socializare. Artista a îmbrăcat un costum de baie pentru copii

10.01.2022, 12:20

Ruby a făcut senzație pe rețelele de socializare. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie pentru copii, care îi vine perfect. Fanii au fost uluiți de faptul că artistei chiar i s-a potrivit acea măsură. ”Fantezia lui Ionuț a devenit realitate, cineva chiar poartă lucrurile pe care le-a cumpărat el de la copii de 8 ani”, spune Ruby.

Ruby și-a creat o imagine cu apariții sexy, fiind adepta ținutelor provocatoare, ce-i lasă la vedere trupul perfect sculptat. Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De-a lungul anilor, Ruby a ieșit în evidență datorită stilului ei nonconformist și aparițiilor incendiare, reușind de fiecare dată să încingă imaginaţia admiratorilor.

Ruby a acceptat provocarea vestimentară lansată de un prieten, pe Instagram, și a probat haine cumpărate din secțiunea pentru copii. În mod surprinzător, costumul de baie pentru fetițe de 8 ani chiar i s-a potrivit. Artista a postat imediat imaginile pe pagina ei de Instagram.

 

 

Ruby a îmbrăcat un costum de baie pentru copii

„Sunt costumată toată în witch ( nr. vrăjitoare). Fantezia lui Ionuț a devenit realitate, cineva chiar poartă lucrurile pe care le-a cumpărat el de la copii de 8 ani. Patine 33, costum de baie de 8 ani, prosop, ghiozdan, șapcă witch, totul witch, Sunt o vrăjitoare!”, a afirmat, amuzată, Ruby.

Ruby are o relație de foarte mulți ani, cu Robert, însă cei doi nu au planuri de căsătorie. Mai mult, artista spune că nu s-ar putea sacrifica pentru viața personală și să devină mama în curând.

Când își dorește artista să devină mamă

”Încă nu simt că am ajuns în punctul în care să mă căsătoresc și să fac un copil. Mai am multe misiuni de îndeplinit în carieră. Neavând copil, îmi permit să fiu egoistă și să mă gândesc la ce vreau să îndeplinesc până când va veni momentul. Încă mă consider copil, încă sunt răsfățata familiei și sunt bucuroasă că pot să mai copilăresc. Pe de altă parte, nu fug de responsabilitate, noi avem 12-13 animale de companie”, a declarat Ruby. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

 

citește și...