Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri. ”Are puțină întârziere”

23.06.2021, 14:00
Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve  Camilleri. ”Are puțină întârziere”
Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri. ”Are puțină întârziere”

Actrița Rona Hartner  în vârstă de 49 de ani, a dat noi detalii despre divorțul de francezul Herve Camilleri, în vârstă de 47 de ani. Vedeta, care anunța că pe 20 mai  ea și partenerul ei de viață urmau să semneze actele de divorț, a dezvăluit că divorțul mai întârzie o perioadă și a explicat și care este motivul.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat recent că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.

Rona Harter afirma că actele de divorț urmau să fie semnate pe 20 mai, însă acum divorțul întârzie puțin.

Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri. ”În 10-15 zile se va rezolva”

Rona Hartner a explicat, pentru click.ro, care este motivul pentru care divorțul mai întârzie. Avocatul actriței este plecat în vacanță.

“Divorțul are puțină întârziere pentru că avocatul meu este în vacanță, dar în 10-15 zile se va rezolva, se va semna la notar! Acum tocmai am venit de la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, au fost trei zile pline. Am terminat fresca din Toulon, am făcut 6 în total, și acum sunt alți artiști care vor completa de jur împrejur. Mă pregătesc pentru Festivalul de film de la Cannes, voi merge acolo cu creatori români, cu hairstyliști români, numai între români vom fi la Cannes. Au început frumos vacanța și vara”, a declarat Rona Hartner.

Ce spunea Rona Hartner despre relația cu Herve Camilleri. ”Am avut 55 de certuri într-un an”

Rona Harner a vorbit la o emisiune de televiziune despre motivele care au dus la despărțirea de Herve Camilleri. Actrița a afirmat că cei doi ajunseseră să se certe foarte des de la tot felul de lucruri.

”Eu sunt foarte fericită că m-am despărțit. (…) Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Ideea este că noi ne-am înțeles [perfect], focuri de artificii, muzică, aceleași gusturi, ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere. Problema este că, după căsătorie, am numărat la un moment dat scandalurile, am avut 55 de certuri într-un an. Cred că a intrat un spirit, un duh de zâzanie și nu s-a mai putut găsi niciun fel de echilibru. (…) Din nimic [ne luam]. Ne-am certat o săptămână întreagă o dată fiindcă eram de acord cu el. Într-o dimineață mi-a zis ceva, i-am zis că sunt de acord și s-a supărat pe mine timp de o săptămână. Pe urmă am încercat să-l contrazic și tot s-a supărat, deci n-am mai știut cum s-o dau. Atunci am zis că divorțez. (…) Aveam totul ca să fim fericiți. Făceam muzică împreună, aveam studio, lumea ne iubea, casă pe malul mării. La un moment dat erau certuri care se repetau, se repetau, până când am zis că nu se poate. Au început după nuntă, de aceea am fost foarte surprinsă. (…) Reglăm chestiile administrative și, când vom fi pregătiți, vom vorbi un pic din nou”, a explicat Rona Hartner.

citește și...