Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri. ”El a plecat cu tot ce a vrut de la mine”

18.05.2021, 09:55
Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri. ”El a plecat cu tot ce a vrut de la mine”
Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri. ”El a plecat cu tot ce a vrut de la mine”

Actrița Rona Hartner a dat noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat recent că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.

Rona Hartner a dat noi detalii despre separarea de Herve Camilleri la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV. Cei doi vor merge să semneze actele de divorț joi, 20 mai.

Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri. ”Nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”

Rona Hartner a explicat că ea și Herve au făcut partaj.

“Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat actrița, potrivit click.ro.

“Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudent și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă! La noi nu a fost doar o dragoste cu năbădăi, un conflict și un divorț. Divorțăm pentru că nu am știut să rezolvăm sau să gestionăm conflictele dintre noi”, a mai spus vedeta, conform sursei menționate.

citește și...