Rona Hartner, noi amănunte despre separarea de Herve Camilleri. ”Am avut 55 de certuri într-un an”

02.06.2021, 14:47
Rona Hartner, noi amănunte despre separarea de Herve Camilleri. ”Am avut 55 de certuri într-un an”
Rona Hartner, noi amănunte despre separarea de Herve Camilleri. ”Am avut 55 de certuri într-un an”

Actrița Rona Hartner a dat noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat recent că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.

Rona Hartner a dat noi detalii despre separarea de Herve Camilleri la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Rona Hartner, noi amănunte despre separarea de Herve Camilleri.  ”Nu s-a mai putut găsi niciun fel de echilibru”

Rona Harner a vorbit la emisiunea respectivă despre motivele care au dus la despărțirea de Herve Camilleri.

Actrița a afirmat că cei doi ajunseseră să se certe foarte des de la tot felul de lucruri.

”Eu sunt foarte fericită că m-am despărțit. (…) Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Ideea este că noi ne-am înțeles [perfect], focuri de artificii, muzică, aceleași gusturi, ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere. Problema este că, după căsătorie, am numărat la un moment dat scandalurile, am avut 55 de certuri într-un an. Cred că a intrat un spirit, un duh de zâzanie și nu s-a mai putut găsi niciun fel de echilibru. (…) Din nimic [ne luam]. Ne-am certat o săptămână întreagă o dată fiindcă eram de acord cu el. Într-o dimineață mi-a zis ceva, i-am zis că sunt de acord și s-a supărat pe mine timp de o săptămână. Pe urmă am încercat să-l contrazic și tot s-a supărat, deci n-am mai știut cum s-o dau. Atunci am zis că divorțez. (…) Aveam totul ca să fim fericiți. Făceam muzică împreună, aveam studio, lumea ne iubea, casă pe malul mării. La un moment dat erau certuri care se repetau, se repetau, până când am zis că nu se poate. Au început după nuntă, de aceea am fost foarte surprinsă. (…) Reglăm chestiile administrative și, când vom fi pregătiți, vom vorbi un pic din nou”, a explicat Rona Hartner, potrivit revistei Unica.

citește și...