Rona Hartner: ”A fost o luptă mare cu cancerul”

19.01.2021, 16:40
Rona Hartner: ”A fost o luptă mare cu cancerul”
Rona Hartner: ”A fost o luptă mare cu cancerul”

Actrița Rona Hartner a făcut declarații despre starea sa de sănătate din prezent, după ce s-a luptat cu cancerul.

Rona Hartner este o cunoscută actriță din țara noastră. Rona Harner este căsătorită cu francezul Herve Camilleri. Artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Despre cum se simte în prezent a făcut declarații Rona Hartner în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

”A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia. Atunci m-am rugat la Isus să mă “transfuzeze” el cu globulele lui albe prin Sfânta Euharistie (Sfânta Împărtășanie sau Cuminecarea). De a doua zi am avut globulele albe intacte. După chimioterapie am ieșit cu o imunitate mai bună decât cum intrasem. Am avut momente mari de oboseală la începutul lui 2020, dar am respectat ritmul corpului, am dormit, m-am odihnit. Acest cancer chiar se vindecă. Trebuie doar depistat din timp și tratat imediat. Eu m-am operat, am luat tratmentul și după șase luni mi-am revenit. Acum nu mai am nimic. Acum țin un regim hiperproteic și am înotat în apă de mare chiar din luna ianuarie. Asta fac pentru imunitate”, a detaliat binecunoscuta actriță.

Rona Hartner a avut cazuri de coronavirus în familie

Actrița a dezvăluit că fratele său a fost infectat cu coronavirus.

”Fratele meu a făcut coronavirus în 2019, în decembrie, fără să-și dea seama că l-a avut. El lucrează în domeniul aeronauticii, face parte din echipa de creație pentru avioanele private. A fost în contact cu lumea din China. A avut coronavirus două zile, a fost la pat cu 40, 5 febră, și el, și nevasta lui. Nu a știut atunci că are coronavirus, nu s-a dus la doctor, dar nu a putut să se ridice din pat 48 de ore. Apoi s-a imunizat și a făcut anticorpi. Dar el e tânăr, are 45 de ani și a scos-o la capăt. Dar dacă, Doamne ferește, i se întâmpla ceva mai rău, nici nu exista protocol de tratament atunci. Dar câtă lume rezistă să aibă peste 40 de grade timp de două zile? E un virus foarte agresiv, el a căzut la pat și tot ce lua nu mergea. A avut imunitate bună și și-a revenit. A făcut apoi analiza de sânge și i-au ieșit anticorpii. Apoi a înțeles că el a avut coronavirus. Așa că noi ne-am temut de acest virus, am știut că acest virus e criminal de când am văzut ce s-a întâmplat în China, cum se dezinfectau străzile. Nu ne-am jucat cu pandemia și am stat închiși în casă. Primele cumpărături pe care le-am făcut ne-au ținut o lună”, a dezvăluit artista.

În ceea ce privește vaccinarea anti-COVID, Rona Hartner a explicat că sora ei l-a făcut deja, iar ea îl va face dacă i se recomandă acest lucru. ”Sora mea e doctor, este obligată să facă vaccinul. Se simte bine, nu a pățit nimic, are 50 de ani. Eu, dacă mi se va recomanda să-l fac, am să-l fac. Și toată familia mea o să-l facă”, a precizat vedeta.

citește și...