Romică Țociu ar fi trebuit să meargă la ”Asia Express”. ”Nu puteam cu nimeni altcineva”

27.05.2021, 13:13
Romică Țociu ar fi trebuit să meargă la ”Asia Express”. ”Nu puteam cu nimeni altcineva”
Romică Țociu ar fi trebuit să meargă la ”Asia Express”. ”Nu puteam cu nimeni altcineva”

Actorul Romică Țociu ar fi trebuit să participe în noul sezon de la ”Asia Express”. Acesta a explic at care a fost motivul pentru care nu a mers la competiție.

Adriana Trandafir, alături de care Romică Țociu a câștigat cel mai recent sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, participă în noul sezon al emisiunii ”Asia Express” alături de fiica sa, Maria Speranța. Toată lumea se aștepta ca Adriana Trandafir să participe alături de Romică Țociu. Acesta a dezvăluit, pentru click.ro, că ar fi trebuit să meargă la concurs, însă acest lucru nu sa mai întâmplat.

“După două sezoane la “Te cunosc de undeva” cu Adriana Trandafir am zis să ne despărţim şi să meargă cu fiica ei, să se simtă bine împreună. Ar fi trebuit să plec şi eu în “Asia Express”, dar cu Jean de la Craiova (Jean Dumitrache). Nu puteam cu nimeni altcineva. Cornel Palade a zis că merge, da stă numai 10 minute (râde). Jean nu a mai putut pentru că avea câteva proiecte, avea de rezolvat diverse lucruri. Nu îmi era frică de necunoscut, necunoscutul uneori poate fi foarte interesant câteodată, nu se ştie ce apare bun în drumul nostru”, a declarat Romică Țociu.

”Asia Express”, la sezonul 4

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

citește și...