FOTO & VIDEO / Adriana Trandafir și Romică Țociu, declarații după ce au câștigat ”Te cunosc de undeva”. ”Mi-a fost foarte greu, am îndurat atât de multe praguri grele”

17.05.2021, 10:15
FOTO & VIDEO / Adriana Trandafir și Romică Țociu, declarații după ce au câștigat ”Te cunosc de undeva”. ”Mi-a fost foarte greu, am îndurat atât de multe praguri grele”
FOTO & VIDEO / Adriana Trandafir și Romică Țociu, declarații după ce au câștigat ”Te cunosc de undeva”. ”Mi-a fost foarte greu, am îndurat atât de multe praguri grele”

Actorii Ariana Trandafir și Romică Țociu au făcut declarații după ce au câștigat finala celui de-al 16-lea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

Show-ul ”Te cunosc de undeva!” și-a desemnat câștigătorii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor: Adriana Trandafir şi Romică Țociu. Îndrăgitul cuplu format chiar pe scena show-ului transformărilor a obţinut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), de colegii nefinaliști: Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu, dar şi de trupa The Colours. În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Adriana şi Romică şi-au dat examenul suprem pe scena  show-ului, cu o scenă legendară din musicalul Cabaret, transformaţi în Liza Minnelli & Joel Grey.

Pe locurile următoare s-au clasat Pepe (locul II), singurul finalist care a câştigat de două ori marele trofeu al acestui show şi singurul finalist care a jucat în travesti, transformat în Whoopi Goldberg, Ana şi Raluka (locul III), transformate în legendarele Cher si Meryl Streep din musicalul Mamma Mia, Liviu şi Andrei (locul IV) care au întruchipat două mari legende ale muzicii – Freddie Mercury si Elvis Presley, un nou moment posibil doar pe scena #tcdu16, în vreme ce locul V i-a revenit lui Radu Ştefan Bănică, care a făcut spectacol cu o scenă legendară din musicalul Singin’ in the Rain, transformat in Gene Kelly.

https://youtu.be/a-hUiQueCxY

Adriana Trandafir și Romică Țociu, declarații după ce au câștigat ”Te cunosc de undeva”. ”Îmi spuneam că eu nu o să fiu în stare niciodată să fac aşa ceva”

Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut declarații, pentru click.ro, după ce au câștigat finala ”Te cunoc de undeva”.

Întrebat dacă se aștepta să căștige finala celui de-al 16-lea sezon ”Te cunosc de undeva”, Romică Țociu a spus: ”Nu, mai ales că nicio clipă nu am venit în cadrul how-ului cu gândul de a câştiga, ci de a mă bucura de emisiunea în sine, de colegi şi, la rândul lor, pentru că şi telespectatorii să se bucure de momentele noastre”.

Adriana Trandafir a comentat: ”Nu m-am gândit nici măcar că o să particip vreodată la emisiunea asta. Uitându-mă din fotoliu, îmi spuneam că eu nu o să fiu în stare niciodată să fac aşa ceva. Ba chiar, după prima mea participare, am jurat că nu voi mai participa la o emisiune de gen. Mi-a fost foarte greu, am îndurat atât de multe praguri grele, am luat totul personal, Taur cu ascendent în Capricorn şi încăpăţânată cum sunt, bineînţeles că am vrut să fac totul perfect. De ce am mai participat la următoarele? Pentru că am fost manipulată! Când am primit propunerea de a participa alături de Romică, mi-a luat Dumnezeu minţile şi am spus Da. Dar am avut intuiţie şi fler, pentru că în doi lucrurile sunt mult mai uşoare şi deja ştiam cu ce se mănâncă formatul ăsta. Jucasem alături de el în “D’ale Carnavalului”, unde Romică a făcut cel mai bun Crăcănel pe care eu l-am văzut vreodată şi m-a impresionat foarte tare talentul lui, devotamentul, minuţiozitatea cu care şi-a lucrat personajul. El are mai multă energie ca mine, vede întotdeauna partea plină a paharului şi este un prieten cu care vrei să mori spate în spate!”.

citește și...