Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, face noi mărturisiri. ”Cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare”

30.06.2020, 09:45
Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, face noi mărturisiri. ”Cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare”
Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, face noi mărturisiri. ”Cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare”

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a continuat seria dezvăluirilor. Acesta a vorbit despre una dintre cel mai grele perioade din viața sa, când a fost nevoit să doarmă în parc.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Robert Sfăt, în vârstă de 19 ani, a mărturisit că a avut perioade când a dormit pe bancă și când cerșea bani pentru a-și lua ceva de mâncare.

”Am dormit pe bancă… Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire”, a declarat Robert Sfăt, potrivit spynews.ro.

”Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau”, a adăugat el.

A sunat-o pe Brigitte Pastramă ca să-și recupereze lucrurile

La aceeași emisiune, Robert Sfăt a afirmat că a sunat-o pe mama sa pentru a-și putea recupera lucrurile pe care le are în casa acesteia.

”Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine”, a explicat fiul lui Brigitte Pastramă.

A dormit pe preș

Recent, Robert Sfăt afirma că a fost nevoit să doarmă pe preș din cauza mamei sale, Brigitte Pastramă.

”Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, declara de curând Robert Sfăt la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Scandal îngrozitor între mamă și fiu

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut duminică noapte. Ulterior, Brigitte Sfăt a afirmat că a fost agresată și a ajuns la spital, pe perfuzii. Robert Sfăt a prezentat varianta sa în scandalul cu mama sa, afirmând ci aceasta a fost cea care l-a agresat.

Brigitte Pastramă afirmă că fiul ei se droghează de la 14 ani

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante despre fiul ei, Robert, despre care a spus că se droghează de la vârsta de 14 ani și pe care l-a internat chiar și la dezintoxicare. Brigitte Pastramă a afirmat că fiul ei a fost motivul care a dus la divorțul de Ilie Năstase, pentru că erau adeseori chemați la poliție.

”Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a declarat Brigitte Pastramă într-un interviu.

 

citește și...