Ce se întâmplă cu fiul lui Brigitte Pastramă după scandal. ”O să-i iau cu chirie undeva”

23.06.2020, 12:14
Ce se întâmplă cu fiul lui Brigitte Pastramă după scandal. ”O să-i iau cu chirie undeva”
Ce se întâmplă cu fiul lui Brigitte Pastramă după scandal. ”O să-i iau cu chirie undeva”

Brigitte Pastramă nu vrea să-l mai primească în casă pe fiul ei. Vedeta s-a arătat dispusă să-i caute acestuia o casă cu chirie.

 

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut duminică noapte.

După scandalul iscat, Brigitte Pastramă a declarat, pentru revista Viva, că nu-l va mai primi în casă pe fiul ei, însă îi va lua cu chirie undeva.

”O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…”, a spus aceasta.

”Sunt un orfan exportat la București”

Robert, fiul lui Brigitte Pastramă a făcut declarații după scandalul cu mama sa.

”În primul rând, sunt Robert Sfăt, nu mă numesc Pastramă, sunt un orfan exportat la București la 14 ani! Pe mine, m-a crescut bunica la Timișoara. Nu am agresat pe nimeni, și nu am luat nici o mașină.

I-am furat o sticlă de vin aseară, este adevărat, și am dat muzica puțin mai tare, iar ea a venit la mine cu scandal și mi-a zis să nu mai fac gălăgie, apoi mi-a spus că aș fi luat…ceva”, a spus el la România TV.

”Referitor la ce a spus ca am ridicat mana la ea, ca as face acest gest tragic ca un barbat sa dea intr-o femeie, mi se pare deplorabil. Am sunat-o de la sectie, mi-a zis ca la ea in casa nu am ce cauta, eu acum sunt homeless, nu am casa, dar ma descurc”, a mai spus tânărul.

Fiul lui Brigitte Pastramă a afirmat că a fost lovit de mama sa, în timp ce era ținut de soțul acesteia, Florin Pastramă.

”L-a pus pe săracul ăla de Florin… care și pe ăla l-a făcut de balamuc. L-a pus să mă pună la pământ, dar eu îl țineam în brațe și plângeam. Îi mai spuneam câte una urâtă, iar ea venea și îmi mai dădea câte una”, a mai spus Robert.

A dezvăluit că fiul ei se droghează de la 14 ani

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante despre fiul ei, Robert Sfăt, în vârstă de 19 ani, despre care a spus că se droghează de la vârsta de 14 ani și pe care l-a internat chiar și la dezintoxicare.

În plus, Brigitte Pastramă a afirmat că fiul ei a fost motivul care a dus la divorțul de Ilie Năstase, pentru că erau adeseori chemați la poliție.

”Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a declarat Brigitte Pastramă.

citește și...