Brigitte Sfăt, de urgență la spital după scandalul cu fiul său. Ce s-a întâmplat, de fapt, în locuința sa

23.06.2020, 23:38
Brigitte Sfăt, de urgență la spital după scandalul cu fiul său. Ce s-a întâmplat, de fapt, în locuința sa
Brigitte Sfăt, de urgență la spital după scandalul cu fiul său. Ce s-a întâmplat, de fapt, în locuința sa/ foto: Stefan Ovidiu

Brigitte Sfăt trece prin momente de coșmar după scandalul imens cu propriul fiu, Robert! Vedeta s-a trezit cu casa vandalizată și mașina furată, după ce băiatul său a adus mai multe persoane necunoscute în locuința ei. În plus, cu toții ar fi consumat substanțe interzise și ar fi devenit violenți în momentul în care au fost luați la întrebări de Brigitte Sfăt.

Luni, 21 iunie, soția lui Florin Pastramă a mers direct la secția de Poliție din Voluntari pentru a depune plângere împotriva adolescentului în vârstă de 20 de ani.

Brigitte Sfăt și-a dat fiul afară din casă

Relația dintre Brigitte Sfăt și Robert nu ar fi fost niciodată una bună, deși vedeta a încercat în repetate rânduri să-l aducă pe calea cea bună. Mai mult de atât, sătulă de toate certurile, vedeta a ajuns chiar să-l dea afară din casă pe propriul său fiu.

Marți seară, la două zile de la incident, Brigitte Sfăt a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare, în care a precizat că scandalul cu fiul ei a afectat-o enorm, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital. De asemenea, aceasta a povestit detaliat ce s-a întâmplat, de fapt, în casa ei, duminică noapte.

A ajuns la spital

‘Dragii mei! S-au facut atatea speculatii in urma faptului ca am fost vazuta ieri dimineata la Politie. Dar cred ca cel mai important este adevarul despre ceea ce s -a intamplat in realitate. Ieri in jurul orei 8,30 am coborat in bucatarie, penteu a bea cafeaua.

M-am uitat stupefiata prin casa si era un dezastru total. Am ascultat mai atenta si am auzit zumzet de multe glasuri, si mi-am dat seama ca in casa mea sunt mai multe persoane. M-a apucat panica si am inceput sa urlu la Florin, care era la toaleta??‍♀️. De pe scari au inceput sa coboare mai multi indivizi euforici, dar nu la modul frumos, care au inceput sa ma jigneasca in cel mai urat mod posibil… In timp ce unul ma scuipa, altul m a impins brutal si am intrebat daca il cunosc pe fiul meu, au spus: “cine p… mea e Robi?”

Am pus mana pe telefon sa sun politia si unul m-a impins pe jos, dar in acel moment a coborat Florin si l-a imobilizat. Eu am sunat la 112, prima data.
Apoi unul a intrebat: A ta era masina aia albastra?Am iesit afara si nu mai era masina! Am sunat din nou la 112, am inceput sa plang si sa urlu deoarece ma aflam intr un cosmar.

Indivizii s-au asezat pe scaune, trei dintre ei au fugit afara, cred ca au sarit gardul de lemn din lateralul casei, si au mai ramas un baiat si o fata care au sunat la Robi.
Robi a aparut dupa 10 minute , cu masina tractata, deoarece era distrusa… A venit politia, si inca nu am aflat ce s a intamplat in toiul noptii, cand noi dormeam.

PS: Astazi am ajuns in perfuzii, la spital…. si totul datorita presiunilor mediatice intense, care nu au cum sa inteleaga cata durere e in sufletul unei mame singure, care munceste pana la epuizare sa isi plateasca creditele, care atunci cand se trezeste o doare carnea pe ea de oboseala si surmenare, si care ajunge batjocorita si umilita de niste indivizi primiti de “prietenii” fiului, agresata si verbal si fizic cand incearca sa inteleaga de ce au ajuns acele persoane in casa ei… si mai ii este distrusa si masina firmei la care inca mai plateste rate!’, a fost mesajul lui Brigitte Sfăt. 

citește și...