Ce relație are Brigitte Pastramă cu fiul ei dintr-o căsnicie anterioară. Vedeta făcea dezvăluiri șocante

22.06.2020, 13:56
Ce relație are Brigitte Pastramă cu fiul ei dintr-o căsnicie anterioară. Vedeta făcea dezvăluiri șocante
Ce relație are Brigitte Pastramă cu fiul ei dintr-o căsnicie anterioară. Vedeta făcea dezvăluiri șocante

Clipe grele pentru Brigitte Pastramă! Vedeta a ajuns la Poliție, după ce un prieten de-al fiului său, Robert Sfăt, i-a furat mașina și mai multe bunuri din locuință. Inițial, s-a crezut că bruneta ar avea probleme cu soțul ei, Florin Pastramă, împotriva căruia ar fi cerut un ordin de restricție.

În realitate, Brigitte Pastramă a dezvăluit că ordinul de restricție este împotriva unui amic al fiului ei. Conform Spynews, aceasta și-ar fi găsit mașina furată și casa complet vandalizată, duminică seară, 21 iunie. Brigitte a rămas fără mai multe obiecte de valoare, în timp ce dormea.

Brigitte Pastramă, jefuită de amicul băiatului ei

‘Mi-a fost furată o mașină de către un prieten de-al fiului meu. Precum și alte bunuri din casă. Am făcut plângere împotriva celor care erau în casa mea și care mi-au vandalizat casa și distrus mașina’, a spus Brigitte Pastramă pentru sursa citată mai sus.

În trecut, Brigitte mărturisea că nu are o relație bună cu fiul ei, Robert Sfăt, în vârstă de 20 de ani. Fosta soție a lui Ilie Năstase se plângea că nu are o relație apropiată cu băiatul său. Brigitte Pastramă este mamă a doi copii, Sara și Robert, proveniți din mariaje diferite. Pe Robert îl are din căsnicia cu omul de afaceri, Octavian Sfăt, decedat în 2002.

Brigitte Pastramă se plângea de relația cu Robert

Fiul meu este mare, este la scoala. E in clasa a XI-a si este la o varsta critica. El nu a crescut alaturi de tatal lui, tatal lui a murit cand el avea 2 ani. Asa ca eu, fiind doar mama si fiind in viata, nu am o relatie extraordinar de deschisa cu el. Nu imi spune despre toate iubitele lui. L-am mai vazut asa cu o iubita, din cand in cand, dar nu asa cu una in mod special’, spunea vedeta în 2017, pentru Wowbiz.

La începutul acestui an, băiatul lui Brigitte a ajuns de urgență la spital după ce s-a simțit rău. La vremea respectivă, Brigitte Sfăt și Florin Pastamă s-au arătat îngrijorați de starea lui de sănătate și au făcut toate demersurile pentru ca Robert să fie tratat cu simț de răspundere.

citește și...