Rică Răducanu a fost internat în pavilionul care a ars la „Matei Balș”. ”Am fost chiar acolo unde a luat foc”

30.01.2021, 13:41
Rică Răducanu a fost internat în pavilionul care a ars la „Matei Balș”. ”Am fost chiar acolo unde a luat foc”
Rică Răducanu a fost internat în salonul care a ars la „Matei Balș”. ”Am fost chiar acolo unde a luat foc”

Un incendiu de proporții s-a produs vineri dimineață, 29 ianuarie 2021, în jurul orei 5:00, la Instituitul ”Matei Balș” din Capitală. Au ars patru saloane de la parterul pavilionului V. Cinci pacienți au murit, iar peste 100 de persoane au fost evacuate. Rică Răducanu a fost internat în salonul care a luat foc la ”Matei Balș”. Fostul fotbalist Rică Răducanu a fost infectat cu coronavirus și a fost internat în salonul care a luat foc la ”Matei Balș”, după cum a mărturisit chiar el. Acesta a fost externat zilele trecute, însă soția sa a rămas la ”Matei Balș”, din cauza unei forme mai agresive a bolii.

„Nevasta mea e încă la „Matei Balș”. A avut noroc. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat foc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat 2 săptămâni”, a spus Rică Răducanu la Antena Stars, citat de spynews.ro.

„Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația. Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație”, a completat acesta.

Cum se simte soția lui Rică Răducanu după ce a fost infectată cu coronavirus

Rică Răducanu a dat detalii și despre starea soției sale, care se luptă cu coronavirusul, dar și despre problemele de sănătate pe care le are și el.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut”, a afirmat fostul sportiv.

”Cu nevasta vorbesc dimineața și seara, altfel, stă prin aparate. E binișor a zis ea, dar nu prea-mi place cum vorbește la telefon. Ea are și probleme cu rinichii și e mai greu, e mai plinuță”, a mai declarat el.

citește și...