Rică Răducanu a fost diagnosticat cu coronavirus și e internat la Matei Balș! Soția lui este în stare gravă

14.01.2021, 10:57
Rică Răducanu a fost diagnosticat cu coronavirus și e internat la Matei Balș! Soția lui este în stare gravă
Rică Răducanu a fost diagnosticat cu coronavirus și e internat la Matei Balș! Soția lui este în stare gravă

Clipe dificile pentru Rică Răducanu, fostul jucător al formaţiei de fotbal Rapid Bucureşti.

Bărbatul de 74 de ani a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus, iar în prezent se află internat la Matei Balș, alături de soția lui, care are și ea COVID-19. Din păcate, starea femeii nu este una deloc bună, simptomele fiind grave.

Soția lui Rică Răducanu a fost internată în spital în urmă cu aproape o săptămână, după ce a avut frisoane și o durea tot corpul. În schimb, soțul ei nu a avut simptome așa de grave, dar se află sub observația medicilor.

Rică Răducanu are COVID-19, soția este în stare gravă

Fostul fotbalist a mărturisit că se simte bine și urmează tratamentul prescris de specialiști.

‘Eu nu sunt chiar grav, dar nevastă-mea e rău. Nu știu de unde am luat beleaua, de unde a apărut. Pe ea o dureau toate. M-am dus să fac testul și m-a găsit și pe mine. Nevastă-mea e de vineri la spital, eu vineri am făcut testul. Fiu-miu a zis să mergem la spital. Ea a avut frisoane, ea e pusă la oxigen, e intubată în alt pavilion. Eu nu am simptome așa rele. E o perioadă urâtă, să aveți grijă de voi’, a declarat Rică Răducanu de pe patul de spital, intrat în direct prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Este căsătorit de peste 50 de ani

Rică Răducanu este căsătorit de mai bine de 50 de ani. De-a lungul timpului, fostul fotbalist a mai călcat și strâmb, însă soția i-a iertat toate infidelitățile.

‘Inainte era mult mai rau decit acum, pentru ca, in trecut, femeile erau mult mai stilate si stiau cum sa se comporte, iar barbatii le cadeau mult mai usor in plasa. Acum sint multe femei usoare, care nu au niciun fel de educatie. Chiar daca se intimpla sa mai greseasca sau doar era tentat sa o faca, ma bucur ca familia a fost totusi pe primul plan pentru el si tot acasa se intorcea. Ii placeau aventurile si stiu ca ii mai plac si acum, dar nu se mai poate, pentru ca a imbatrinit. Secretul longevitatii relatiei noastre a fost ca am stiut sa fiu si iertatoare, si rabdatoare. Totusi, ma bucur ca el este inca o persoana publica, pastrindu-si charisma din tinerete’, declara soția lui Rică Răducanu, în urmă cu ceva timp, pentru revistavip.net.

 

citește și...