Soția lui Rică Răducanu, în continuare în stare gravă după infectarea cu COVID-19. ‘E nenorocire mare’

24.01.2021, 13:10
Soția lui Rică Răducanu, în continuare în stare gravă după infectarea cu COVID-19. 'E nenorocire mare'
Soția lui Rică Răducanu, în continuare în stare gravă după infectarea cu COVID-19. 'E nenorocire mare'

Soția lui Rică Răducanu este în continuare în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19. În prezent, femeia se află internată la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. 

Fostul portar de la Rapid a dezvăluit care este starea de sănătate a acesteia. Primul care s-a infectat cu coronavirus a fost Rică Răducanu. Din fericire, el a reușit să învingă boala și a fost externat din spital.

Soția lui suferă, din păcate, de o formă mai gravă a bolii și a rămas pe mâinile medicilor. Femeia se află încă în stare gravă și are nevoie de aparate pentru a putea respira.

Soția lui Rică Răducanu respiră cu ajutorul aparatelor

‘De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase…Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără…îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine.

Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare. Nu mi-a dat niciun tratament. Nici în spital nu prea am făcut. Am venit acasă, sunt singur. Nu are nimeni voie să vină. Șapte zile trebuie să stau așa, până îmi face un test. ‘, a spus Rică Răducanu, pentru Antena Stars.

Rică Răducanu și soția, împreună de 50 de ani

Rică Răducanu este căsătorit de mai bine de 50 de ani. De-a lungul timpului, fostul fotbalist a mai călcat și strâmb, însă soția i-a iertat toate infidelitățile.

‘Inainte era mult mai rau decit acum, pentru ca, in trecut, femeile erau mult mai stilate si stiau cum sa se comporte, iar barbatii le cadeau mult mai usor in plasa. Acum sint multe femei usoare, care nu au niciun fel de educatie. Chiar daca se intimpla sa mai greseasca sau doar era tentat sa o faca, ma bucur ca familia a fost totusi pe primul plan pentru el si tot acasa se intorcea. Ii placeau aventurile si stiu ca ii mai plac si acum, dar nu se mai poate, pentru ca a imbatrinit. Secretul longevitatii relatiei noastre a fost ca am stiut sa fiu si iertatoare, si rabdatoare. Totusi, ma bucur ca el este inca o persoana publica, pastrindu-si charisma din tinerete’, declara soția lui Rică Răducanu, în urmă cu ceva timp, pentru revistavip.net.

citește și...