Reacția Roxanei Ciuhulescu după ce Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Mă așteptam la o Andreea cu gura mare”

26.01.2022, 12:25
Reacția Roxanei Ciuhulescu după ce Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Mă așteptam la o Andreea cu gura mare”
Reacția Roxanei Ciuhulescu după ce Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Mă așteptam la o Andreea cu gura mare”

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a transmis un mesaj după ce fosta ei colegă din echipa Faimoșilor, Andreea Tonciu, a fost eliminată de la competiția ”Survivor România”, de la Pro TV. ”Mă așteptam la o Andreea cu gura mare”, a scris Roxana Ciuhulescu într-o postare pe care a făcut=o în mediul online.

În ediția de luni, 24 ianuarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imuntate. Jocurile de imunitate individuală au fost câștigate de Cătălin Zmărăndescu, la băieți, în echipa Faimoșilor, în timp ce la fete învingătoare a ieșit Roxana Ciuhulescu. Ulterior imunitatea personală i-a revenit Laurei Giurcanu. În urma votului colectiv, Faimoșii au nominalizat-o în număr mare pe Andreea Tonciu. Laura Giurcanu a votat-o în mod direct pe Otilia Bilionera, în timp ce Cătălin Zmărăndescu l-a propus pe Robert Niță. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult.

Reacția Roxanei Ciuhulescu după ce Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Amândouă am suferit lipotimii, pe fondul absenței hranei”

După ce Andreea Tonciu a părăsit competiția din Republica Dominicană, Roxana Ciuhulescu a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Pentru că este mamă ca și mine și amândouă am suferit lipotimii, pe fondul absenței hranei, mă bucur că Andreea a părăsit Survivor Romania. O admir pentru felul în care a rezistat într-un concurs atât de dur.  La #survivor , mă așteptăm la o Andreea cu “gura mare”. Am avut surpriza să descopăr o Andreea cu suflet de milioane, foarte empatică.  Mă bucur că mămicile se întorc acasă la copiii lor! ❤️❤️❤️ Go, go, #faimosii!!! Survivor continuă!”, a scris Roxana Ciuhulescu în mediul online.

 

 

citește și...