Reacția neașteptată a lui Felix Baumgartner la o apariție a Mihaelei Rădulescu. Ținuta care i-a atras imediat atenția

01.09.2020, 13:58
Reacția neașteptată a lui Felix Baumgartner la o apariție a Mihaelei Rădulescu. Ținuta care i-a atras imediat atenția
Reacția neașteptată a lui Felix Baumgartner la o apariție a Mihaelei Rădulescu. Ținuta care i-a atras imediat atenția

Celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner a reacționat imediat la o postare pe care a făcut-o Mihaela Rădulescu pe o rețea de socializare. Acesta a comentat cu privire la ținuta purtată de iubita sa.

În ultima perioadă de timp au existat tot felul de speculații în ceea ce privește viața sentimentală a Mihaelei Rădulescu. S-a zvonit că aceasta nu ar mai forma un cuplu cu spotivul austriac Felix Baumgartner. Însă, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.  Zilele acestea, Mihaela Rădulescu a postat, pe Instagram, o fotografie în care apare alături de colegi pe platopurile de filmare de la emisiunea ”Ferma”. În imaginea respectivă, vedeta este îmbrăcată cu o pereche de pantaloni military și cu un tricou de culoare albă pe care este inscripționat un mesaj.

Imediat ce a văzut postarea făcută de iubita sa, Felix Baumgartner a reacționat.

„I only sleep with the best” (n.r. Nu dorm decât cu cel mai bun), scria pe tricoul vedetei, iar Felix Baumgartner i-a spus imediat că îi place mult acel tricou, relatează revista Unica.

 

A venit în România pentru filmările de la ”Ferma”

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

S-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

Mihaela Rădulescu a vorbit, într-un interviu, despre măsurile de siguranță care se iau pe platourile de filmare pentru ”Ferma”.

”Purtăm toți mască. Suntem toți disciplinați și mă bucur că înțelegem toți că e despre noi toți. Sigur că pentru cei care apărem în fața camerelor scoatem masca, dar avem distanță între noi, cel puțin trei metri. Să nu creadă cineva că nu ne place să purtăm mască.

Purtăm în afara momentelor de filmare, iar la filmare, în măsura în care nu suntem aproape de nimeni, scoatem ca să mai auzim și ce vorbim, să mai vedeți o expresie.

Am încercat nu numai să respectăm regulile, dar și să fim bine sănătoși cu toții, noi echipa, concurenții. Ținem mult să ieșim la fel de sănătoși cum am intrat în povestea asta”,a spus ea.

citește și...