Momentul de cumpănă prin care a trecut Paul Diaconescu, concurent la ”Ferma”. ”Am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm”

12.08.2020, 12:30
Momentul de cumpănă prin care a trecut Paul Diaconescu, concurent la ”Ferma”. ”Am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm”
Momentul de cumpănă prin care a trecut paul Diaconescu, concurent la ”Ferma”. ”Am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm”

Actorul Paul Diaconescu, în vârstă de 31 de ani, 3face parte din proiectul ”Ferma”, de la postul de televiziune pro TV.

Paul Diaconescu este cunoscut publicului din seriale precum “Îngeri pierduți” sau “Triplusec”. Actorul se numără printre vedetele care participă în noul sezon al show-ului ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan la Pro TV.

””Ferma” este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar în Vamă”, a declarat Paul Diaconescu pentru click.ro.

A trecut printr-o operație grea în februarie

În luna februarie a acestui an, Paul Diaconescu a suferit o operație grea și a stat în spital timp de o lună.

”De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pe masa chirurgului Oprescu de la Floreasca, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm. Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit! Doar că n-am făcut sport 6 luni, bineînțeles că mi-am pierdut formă fizică. După 2 săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat arareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii 7 ani.

Acum am început să o iau de la capăt cu antrenamentele, în alte 6 luni voi fi recuperat complet, sper. Așa că pentru mine perioada de izolare a coincis cu cea de recuperare. Am fost la un pas să prind covidul în spital, dar am avut noroc.

S-a anunțat pandemia la nici o lună după externare. Am stat în Dâmbovița cu tata și cu mama mea vitregă, și în armonie, am contemplat natura. Fără prea multă activitate. M-am plimbat pe dealuri, am făcut 8 bâte de corn, pe care le-am dat cadou prietenilor, multe poze la stejari și zonele defrișate, grădini și porți de grădini. Am mâncat sănătos, am băut bine, am scris pentru iUmor și am gătit iepuri și păsări la ceaun”, a dezvăluit actorul pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...