Mihaela Rădulescu, declarații despre ”Ferma”. ”Nu mă gândeam că mai apucăm anul ăsta să filmăm ceva”

14.08.2020, 14:41
Mihaela Rădulescu, declarații despre ”Ferma”. ”Nu mă gândeam că mai apucăm anul ăsta să filmăm ceva”

Mihaela Rădulescu se află la filmări pentru noul sezon al emisiunii ”Ferma”. Aceasta a făcut declarații despre emisiune, mărturisind că nu se aștepta ca anul acesta să mai filmeze ceva din cauza pandemiei de coronavirus.

Mihaela Rădulescu s-a întors în România de la Monaco pentru a filma un nou sezon al emisiunii ”Ferma”, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan.

Vedeta de televiziune a făcut declarații de pe platourile de filmare pentru protv.ro.

”Pierdusem orice speranță, așa dacă ne uitam toți în jur și vedeam țarp închisă, viața închisă, nu mă gândeam că mai apucăm anul ăsta să filmăm ceva. A fost o veste extraordinară și am venit cu mare chef de muncă. Și ne-am apucat de treabă. Când stai așa ca mine, în altă parte, de atâția ani, au trecut aproape 14 de când am plecat, întotdeauna mi-e dor de oameni, oameni dragi, oameni cu care muncesc.

Din păcate nu mai am familie în România, așa că nu pot să zic că mi-e dor de ai mei sau de ceva de genul ăsta, pentru că nu mai am pe nimeni aici. dar mi-e dor efectiv de oameni care îmi sunt prieteni de o viață, de oameni cu care muncesc.

E un vibe pe care nu îl am acolo oricâți prieteni noi mi-a făcut. Sunt oameni cu care fac de o viață televiziune, cu care am început. Avem istorii împreunăț, avem povești împreună, e un amestec foarte cald și ți-e drag să vii înapoi la oameni”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Cine sunt concurenții din noul sezon al emisiunii ”Ferma”

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma”, prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan la Pro TV, sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Acum s-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

citește și...