Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a anunțat că s-au despărțit

22.12.2020, 12:17
Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a anunțat că s-au despărțit
Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a anunțat că s-au despărțit

Luni seară, 21 decembrie, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei, tatăl fiicei sale. Din informațiile date de vedetă, Marius a rămas cu afacerea online pe care o aveau împreună. 

Despărțirea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Marius Elisei a luat atitudine după declarațiile controversate ale Oanei Roman și a avut o primă reacție după separare.

Pe rețelele de socializare, acesta a postat videoclipul noului single lansat de Pepe. Având în vedere versurile piesei, pare că Marius Elisei ar suferi după despărțirea de Oana Roman.

Ce spune Marius Elisei despre despărțirea de Oana Roman

‘Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare răuu / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou’ și M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea. / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva’, sunt câteva dintre versurile melodiei ‘M-am jurat’, interpretată de Pepe.

Oana Roman a anunțat, cu dezamăgire, că și-a pierdut și soțul, și afacerea cu haine pe care o promova în mediul online.

Cu ochii în lacrimi, fiica lui Petre Roman a mărturisit că nu a fost dorința ei, recunoscând astfel că Marius Elisei a fost cel care a luat decizia de a pune punct mariajului și afacerii de familie, ‘MioBoutique’.

Oana Roman, cu lacrimi în ochi

‘Acum 31 de ani pe 21 decembrie, viata mea urma sa si schimbe cursul în mod radical, fără ca eu sa mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi viața mea își schimbă iar cursul, sper, într-o direcție mai bună. Tot azi este o conjuncție a planetelor care semnifica un nou început. Se aliniază la propriu planetele. Viața mea va fi alta.

Nu știu încă sub ce formă. Dar știu că am încredere și de Sus va veni lumina și mi se va arăta calea. Nu regret nimic și știu că pun capul pe perna în fiecare seară cu sentimentul ca am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Si asta voi face în continuare pentru Isabela și pentru mama. Vă mulțumesc pentru gânduri, încurajări și îmbrățișări. Vi le întorc înzecit”, a spus Oana Roman pe Instagram.

La începutul anului, Oana Roman dezvăluia că ea și Marius Elisei merg la terapie de cuplu, pentru a-și repara relația.

‘Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu’, afirma Oana Roman.

citește și...