Oana Roman și Marius Elisei merg la terapie de cuplu

03.03.2020, 18:21
Oana Roman și Marius Elisei merg la terapie de cuplu

Oana Roman și Marius Elisei merg la terapie de cuplu. Informația a fost dezvăluită de vedetă, care a explicat că își dorește să își salveze căsnicia. 

După ce presa a scris că Oana și soțul ei vor divorța, iată că aceștia au decis să își mai dea o șansă și să se împace.

Oana Roman și Marius Elisei merg la terapie de cuplu

Vedeta a dezvăluit azi, într-o emisiune TV, că cei doi merg la terapie de cuplu pentru a-și repara relația. 

De altfel, de dragul fetiței lor, Isabela, Oana și Marius au petrecut Crăciunul împreună, iar săptămâna trecută cei trei au fost într-o vacanță la Roma

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a spus Oana.

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați”, spunea vedeta înainte de finele lui 2019.