Mioara Roman, la spital. Oana Roman a explicat ce se întâmplă cu mama ei

19.12.2020, 13:00
Mioara Roman, la spital. Oana Roman a explicat ce se întâmplă cu mama ei
Mioara Roman, la spital. Oana Roman a explicat ce se întâmplă cu mama ei

Mioara Roman are probleme de sănătate și a ajuns la spital. Oana Roman, fiica sa, a explicat care este starea acesteia.

Mama Oanei Roman a ajuns la spital. Fiica sa, Oana Roman, a explicat ce s-a întâmplat. „Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am”, a declarat oana Roman la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Mă duc acasă să o iau pe Iza să o duc la doamna care are grijă de noi, de casa noastră, de foarte mulți ani, pentru că nu pot să o las singură și eu trebuie să mă concentrez pe ce voi face cu mama. Norocul meu este că am dat peste un doctor de gardă foarte drăguț care m-a liniștit un pic. Vreau să-i mulțumesc din suflet pentru că mi-a dat încredere și sper că o să fie bine acum”, a completat vedeta.

Care este starea Mioarei Roman în prezent

Oana Roman a mai explicat că salvarea a venit foarte repede. „Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a spus aceasta.

Din fericire, starea Mioarei Roman este bună, Oana Roman urmând să o ia acasă pe mama sa.

„Dragii mei, vă mulțumesc frumos pentru toate gândurile. M-au sunat doctorii, mama e relativ ok. Ea suferă de foarte multe afecțiuni cronice și odată cu vârsta ele se acutizează. Are 80 de ani mama. Nu este ceva anume grav, dar toate combinate încep să îi creeze probleme. Va trebui să avem grijă de ea. Medical vorbind, mai mult decât tratamentul pe care-l primește, nu se poate face. I-au făcut un tratament pentru starea de rău pe care a avut-o. Vreau să le mulțumesc medicilor. Acum mă duc la spital să o iau acasă”, a încheiat Oana Roman.

Oana Roman, despre motivul pentru care Catinca nu se ocupă de mama lor

Oana Roman are o relație extrem de apropiată cu mama sa, Mioara Roman, care locuiește împreună cu ea de ceva vreme. Vedeta a explicat, de curând, de ce sora sa, Catinca, nu a putut să aibă grijă de mama lor.

”Mama nu necesită îngrijiri speciale… Deocamdată nu se implică (n.r. Catinca, sora sa). Slavă Domnului, mama are o pensie foarte bună, se poate susţine foarte bine singură, doar că anul trecut a avut o sincopă, a căzut şi s-a lovit foarte rău şi mie mi-a fost frică să o mai las să stea singură. Atunci varianta a fost să o luăm la noi, Catinca nu şi-a exprimat dorinţa de a face lucrul ăsta. Dar important e să fim sănătoşi şi să putem să avem grijă de ea cum trebuie, pentru că şi Catinca are grijă de tatăl ei, care e şi mai în vârstă decât mama, a fost foarte bolnav în ultimii ani şi a trebuit să aibă mai multă grijă de el decât trebuie să am eu de mama”, a declarat Oana Roman pentru okmagazine.ro.

Oana Roman mărturisit și care este relația pe care o are în prezent cu tatăl său, Petre Roman, fostul premier al României. ”E tatăl meu, era normal să apar cu el. Relaţiile s-au mai răcit şi e normal să nu ne mai vedem atât de des, pentru că el nu mai locuieşte cu noi în casă, având o altă familie. Vorbim des, dar în ultima vreme a fost normal să nu ne mai vedem. Evident că relaţia nu mai este la fel de apropiată, dar nu vreau să revenim la aceleaşi subiecte. Eu, Oana Roman exist indiferent de relaţia cu mama, de relaţia cu tata sau de relaţia cu soţul meu”, a mai precizat vedeta pentru sursa citată.

citește și...