Reacția lui Alex Bodi, după ce ar fi bătut-o crunt pe Bianca Drăgușanu. Ce spune despre agresiune

03.10.2020, 13:19
Reacția lui Alex Bodi, după ce ar fi bătut-o crunt pe Bianca Drăgușanu. Ce spune despre agresiune
Reacția lui Alex Bodi, după ce ar fi bătut-o crunt pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu i-a șocat pe toți după ce a apărut în public desfigurată! În imaginile prezentate de cei de la Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, fosta asistentă tv ar fi fost bătută chiar de Alex Bodi. Aceasta era vânătă la un ochi și abia dacă își mai putea ținea echilibrul. Culmea, însă, ea a fost ajutată chiar de afacerist să iasă din mașină și să intre în casă.

Cu toate că au o relație toxică și mereu se întorc unul la celălalt, chiar și după aceste accese de furie și episoade violente, Bianca Drăgușanu nu a confirmat până în acest moment că ar fi fost agresată din nou de fostul ei soț.

Ce spune Alex Bodi despre Bianca

În schimb, Alex Bodi a avut o primă reacție în acest scandal, după ce a fost acuzat că a bătut-o iar pe Bianca Drăgușanu. Bărbatul a ținut să precizeze că nu este vinovat de nimic, însă nu a dat alte detalii despre cele întâmplate între el și Bianca.

„Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer”, a declarat Alex Bodi pentru Fanatik.

Cu câteva ore înainte de a apărea cu fața tumefiată, Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj ciudat pe rețelele de socializare, în care anunța că dorește să facă schimbări drastice în viața ei. Vedeta ar fi fost agresată de Alex Bodi vreme de cinci ore.

‘Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea.

Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Cel mai important factor din viața mea este Sofia care merită să aibă o mamă fericită, frumoasă și activă. Așadar, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărată care are un pic de iz de dramă. Stați aproape’, scria vedeta pe Instagram.

Bianca Drăgușanu l-a iertat de multe ori pe Alex Bodi

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu spunea că fostul ei soț nu poate trăi fără ea. Alex Bodi a reușit atunci să o cucerească iar pe blondină, deși aceasta se ținea tare. În cele din urmă, vedeta a cedat și a revenit în brațele lui Alex Bodi.

‘Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi’, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu două săptămâni.

citește și...