Ce spune Bianca Drăgușanu despre bătaia încasată de la Alex Bodi. S-a trezit cu Poliția la ușă

20.09.2020, 12:49
Ce spune Bianca Drăgușanu despre bătaia încasată de la Alex Bodi. S-a trezit cu Poliția la ușă
Ce spune Bianca Drăgușanu despre bătaia încasată de la Alex Bodi. S-a trezit cu Poliția la ușă

Relația de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare desprinsă dintr-o telenovelă. Cei doi s-au împăcat și certat de nenumărate ori, însă de data aceasta, relația lor s-a stins definitiv. Bianca Drăgușanu a decis să pună punct relației cu Alex Bodi, iar afaceristul s-a refugiat în brațele focoasei rusoaice, Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou! Blondina mărturisea că nu vrea să mai audă de fostul ei soț și părea decisă să meargă mai departe. Dar cum viața este plină de surprize, cei doi au fost văzuți iar împreună. Din nefericire, împrejurările nu păreau a fi unele îmbucurătoare.

Bianca Drăgușanu nu recunoaște că a fost agresată

Bianca Drăgușanu a fost agresată din nou de Alex Bodi, iar totul s-a petrecut în parcarea unui restaurant de fițe. Din imaginile prezentate de cei de la Spynews, afaceristul a bruscat-o și a ținut-o cu forța în parcare, ba chiar a strâns-o de gât la un moment dat pe vedetă, care abia dacă se mai putea mișca.

La câteva zile de la incident, Poliți s-a autosesizat și i-a făcut o vizită vedetei, notează PlayTech.

De data aceasta, fosta prezentatoare tv le-a spus oamenilor legii că totul a fost o joacă între ea și Alex Bodi și că nu intenționează să depună o plângere penală împotriva lui. Din moment ce Bianca Drăgușanu nu recunoaște că a fost agresată de fostul soț, polițiștii nu pot face nimic.

Bianca Drăgușanu l-a iertat de multe ori pe Alex Bodi

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu spunea că fostul ei soț nu poate trăi fără ea. Alex Bodi a reușit atunci să o cucerească iar pe blondină, deși aceasta se ținea tare. În cele din urmă, vedeta a cedat și a revenit în brațele lui Alex Bodi.

‘Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi’, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu două săptămâni.

citește și...