Ce a făcut Victor Slav imediat după ce Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi. Decizia lui a uimit pe toată lumea

03.10.2020, 11:39
Ce a făcut Victor Slav imediat după ce Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi. Decizia lui a uimit pe toată lumea
Ce a făcut Victor Slav imediat după ce Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este din nou în centrul unui mare scandal! Zilele trecute, celebra blondină a șocat pe toată lumea când a apărut în public. Conform imaginilor publicate de Cancan.ro, aceasta ar fi fost bătută crunt de fostul ei soț, Alex Bodi. Fosta prezentatoare tv abia dacă mai putea merge, avea un ochi vânăt și buzele umflate. De la mașină până la intrarea în locuință, Bianca a fost ajutată de Alex Bodi, care i-a cărat geanta.

Bianca Drăgușanu, agresată iar de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost agresată fizic de fostul ei soț! Cu un ochi învinețit și în vizibilă suferință, blondina abia își putea menține echilibrul. Tot incidentul șocant s-a întâmplat la doar câteva săptămâni după ce foștii soți s-au împăcat. Potrivit sursei citate mai sus, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-ar fi certat crunt, iar lucrurile au scăpat de sub control.

Până în acest moment, vedeta nu a scos nicio vorbă despre ceea ce s-a întâmplat, însă tatăl fiicei sale, Victor Slav, a decis să ia atitudine.

Se pare că fostul prezentator de la meteo și-a luat fiica din casa Biancăi Drăgușanu, la scurt timp după ce au apărut imaginile cu blondina, care abia mai putea merge din cauza bătăii primite de la Alex Bodi. Victor Slav nu ar mai vrea ca micuța să asiste la scenele violente dintre Bianca și Alex.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre bătaia încasată

Pe pagina ei de Instagram, Bianca Drăgușanu a precizat că urmează să facă dezvăluiri șocante, așa cum le-a promis fanilor virtuali.

‘Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați. Ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată’, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Victor Slav a discutat cu Alex Bodi

Victor Slav l-a căutat pe Alex Bodi și au discutat despre relația lui cu Bianca Drăgușanu. Fostul prezentator tv i-a cerut afaceristului ca micuța să nu mai asiste la toate scandalurile dintre el și Bianca.

‘Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur.

Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect’, au declarat apropiați ai Biancăi Drăgușanu, pentru impact.ro.

citește și...