Reacția Anei Porgras după acuzațiile făcute de Zanni. ”Să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre”

14.08.2021, 12:54
Reacția Anei Porgras după acuzațiile făcute de Zanni. ”Să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre”
Reacția Anei Porgras după acuzațiile făcute de Zanni. ”Să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre”

Fosta gimnastă de performanță Ana Porgras a transmis un mesaj foarte categoric pe contul ei de pe o rețea de socializare. Mesajul vine după ce Zanni, cu care ea a avut o relație foarte apropiată la concursul ”Survivor România”, a făcut numeroase comentarii pe seama sa. ”Să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre”, a spus Ana Porgras, printre altele.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras.

Ulterior, relația celor doi s-a încheiat, după ce Zanni a citit un mesaj în telefonul Anei Porgras, mesaj care nu i-a fost deloc pe plac. Zanni a făcut comentarii dure la adresa Anei Porgras după încheierea ”Survivor România”. ”La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație. Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă. A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc”, a spus Zanni, printre altele, în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

Reacția Anei Porgras după acuzațiile făcute de Zanni. ”Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții”

Sătulă de comentariile care s-au făcut pe seama sa, Ana Porgras a transmis un mesaj trașnat pe contul său de Instagram, în care explică că a fost chemată să participe la ”Survivor România” grație performanțelor sale ca gimnastă și că nu a dorit să își creeze o imagine pe spatele altcuiva. ”Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României. Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR! Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment!”, a notat Ana Porgras în mediul online.

”Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fosta aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni. Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram şi care nu mă ajuta cu nimic, pentru că ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași! Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de doua ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, a încheiat aceasta.

citește și...