Ce mesaj a citit, de fapt, Zanni în telefonul Anei Porgras. ”Nu îmi venea să cred că este adevărat”

10.08.2021, 17:16
Ce mesaj a citit, de fapt, Zanni în telefonul Anei Porgras. ”Nu îmi venea să cred că este adevărat”
Ce mesaj a citit, de fapt, Zanni în telefonul Anei Porgras. ”Nu îmi venea să cred că este adevărat”

Zannidache a decis să spună lucrurilor pe nume în ceea ce privește ruptura dintre el și fosta gimnastă Ana Porgras, alături de care a concurat la emisiunea ”Survivor România”, în echipa Faimoșilor. Acesta a dezvăluit ce mesaj a citit pe telefonul Anei Porgras și ce anume l-a deranjat extrem de mult.

Zanni, care a făcut parte din Echipa Faimoșilor,  a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras. Legătura lor, însă, s-a destrămat, după ce Zanni a descoperit un mesaj în telefonul Anei Porgras. Câștigătorul ”Survivor România”, a dezvăluit acum ce scria în mesajul respectiv și ce anume l-a deranjat.

Ce mesaj a citit, de fapt, Zanni în telefonul Anei Porgras.  ”Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor”

La emisiunea „În Oglindă”, Zanni a explicat ce s-a întâmplat între el și Ana Porgras în noaptea în care au vorbit pentru ultima oară. „A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana”. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească. Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc. Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie. Ea de fapt mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea, nu era problema mea. Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…) În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram”, a povestit acesta, potrivit wowbiz.ro.

Zanni a afirmat că Ana Porgras vorbea cu un bărbat care era gelos pe apropierea dintre ei, căruia Ana Porgras i-a spus că stă cu Zanni doar pentru ”show”. „Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea: „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!”. Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat. M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis: „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a mai spus Zanni.

citește și...