Reacția Andreei Pirui după ce s-a spus că a consumat substanțe interzise. Vrea să dea autoritățile în judecată

29.09.2021, 13:31
Reacția Andreei Pirui după ce s-a spus că a consumat substanțe interzise. Vrea să dea autoritățile în judecată
Reacția Andreei Pirui după ce s-a spus că a consumat substanțe interzise. Vrea să dea autoritățile în judecată

Andreea Pirui, fostă concurentă la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” – de la Kanal D, a reacționat vehement după ce, în urmă cu câteva zile, s-a spus că a consumat substanțe interzise. Aceasta a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.

Andreea Pirui a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. În urmă cu câteva zile, Andreea Pirui a fost oprită de polițiști în trafic, pe o stradă din Zalău. Aceasta a fost oprită de un echipaj din cadrul IPJ Sălaj, pentru un control de rutină. La testarea cu aparatul Drugtest, Andreea Pirui a fost depistată pozitiv la THC, transmite Monitorul de Sălaj. Fosta concurentă de la Kanal D s-a ales cu dosar penal. Consumul de droguri este interzis prin lege și se pedepsește cu amendă sau cu închisoare de la 1 la 5 ani.

După ce s-a aflat despre incidentul în care a fost implicată, Andreea Pirui a reacționat vehement. Acesta a afirmat că vrea să dea autoritățile în judecată.

Reacția Andreei Pirui după ce s-a spus că a consumat substanțe interzise.  ”Sunt șocată, am plâns, mi s-a distrus imaginea, nu pot să cred așa ceva”

Andreea Pirui susține usține că testul a dat greș și că ea nu ar fi consumat acele substanțe interzise. Aceasta este revoltată pentru că informația a ajuns în presă, iar imaginea sa are de suferit, deși ea încă este în așteptarea rezultatelor de la probele biologice.

”S-a petrecut vineri, pe la ora 8 si jumatate- 9, ma indreptam spre mama mea, care locuieste la tara. M-a oprit in trafic rutiera, mi-a spus ca trebuie sa-mi faca un test antidrog, daca sunt de acord. I-am spus bineinteles, am fost foarte cooperanta pentru ca stiu ca n-am consumat nimic, nici alcool, niciun fel de substante.Eram cu nepotica mea, deci specific, are sapte ani. Imposibil sa fac asa ceva. Am stat 10 minute, a venit la masina si mi s-a spus ca mi-a gasit o substanta in corp. Ce substanta? Am ramas socata. THC. Nici n-am stiut ce inseamna aia. Cannabis.

Si prima mea reactie a fost: voi glumiti? Am crezut ca este o gluma proasta. Au zis ca nu, mi-a aratat testul, a iesit pozitiv. M-am dat jos din masina, erau doua fete, le-am zis: fetelor, eu in viata mea n-am fumat, puteti sa-mi intrebati toti aporpiatii, nu stiu sa fumez, nu pot sa-mi dau seama, am fost in stare de soc. Cum sa fie testul pozitiv daca eu n-am fumat? N-am stat in prejma cuiva… ”, a explicat Andreea Pirui la o emisiune TV, citată de wowbiz.ro.

”De trei zile sunt socata, am plans, mi s-a distrus imaginea, nu pot sa cred asa ceva. Ii dau in judecata, nu-i las. Mi s-a recoltat proba de sange, de urina, dar pana atunci eu stau fara permis, mi-a patat numele. Eu nu am fumat in viata mea, eu nu stiu cum arata, nu am vazut, nu stau in preajma oamenilor care fumeaza. E strigator la cer, nu am cum sa fac asa ceva”, a mai spus aceasta.

citește și...