Andreea Pirui, fostă concurentă la “Puterea Dragostei”, prinsă la volan sub influența substanțelor interzise

26.09.2021, 12:45
Andreea Pirui, fostă concurentă la Puterea Dragostei”, prinsă la volan sub influența substanțelor interzise
Andreea Pirui, fostă concurentă la "Puterea Dragostei”, prinsă la volan sub influența substanțelor interzise

Andreea Pirui, care a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, are probleme cu legea. Aceasta a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Andreea Pirui ar fi fumat iarbă. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.

Andreea Pirui a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Vineri seara, Andreea Pirui a fost oprită de polițiști în trafic, pe o stradă din Zalău. Aceasta a fost oprită de un echipaj din cadrul IPJ Sălaj, pentru un control de rutină.

La testarea cu aparatul Drugtest, Andreea Pirui a fost depistată pozitiv la THC, transmite Monitorul de Sălaj. Fosta concurentă de la Kanal D ar fi fumat iarbă, după cum menționează sursa citată și s-a ales cu dosar penal. Consumul de droguri este interzis prin lege și se pedepsește cu amendă sau cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Andreea Pirui, fostă concurentă la “Puterea Dragostei”, prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Ce a transmis poliția

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.

„În această seară, la ora 20:15, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o tânără, de 33 de ani, din Zalău, sub influența substanțelor psihoactive. Fapta s-a petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, în zona centrală. Testul cu aparatul Drugtest a fost pozitiv la THC. Conducătoarei auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente”, se arată într-un comunicat transmis IPJ Sălaj.

citește și...