Viorica de la Clejani, acuzată de propriul fiul că ar consuma substanțe interzise. Declarații șocante ale lui Fulgy

09.06.2021, 12:19
Viorica de la Clejani, acuzată de propriul fiul că ar consuma substanțe interzise. Declarații șocante ale lui Fulgy
Viorica de la Clejani, acuzată de propriul fiul că ar consuma substanțe interzise

Viorica și Ioniță de la Clejani își fac griji pentru fiul lor, Fulgy, după ce tânărul a făcut multe mărturisiri șocante în ultima perioadă. 

Zilele trecute, invitată la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, artista a răbufnit și i-a luat apărarea fiului său.

Viorica de la Clejani i-a luat apărarea lui Fulgy

”A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt.

Asta e copilul meu. Ce sa fac acum, sa il omor? In tara asta nu vrea sa ma vada nimeni bine, dar daca apari cu lucruri negative, atunci esti vazut si promovat. A gresit si asta e. Sa ma lase toata lumea in pace! Sunt foarte nervoasa si suparata pentru ca Fulgy e judecat. Ce a facut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Sa fie lasat in pace si el si toata familia mea. Sa ma lase Ionita sa vorbesc si eu ca sunt mama lui pana la urma”, a mărturisit Viorica de la Clejani.

Fulgy își acuză mama că ar consuma substanțe interzise

În schimb, Fulgy făcea mărturisiri uluitoare despre Viorica de la Clejani. Într-o filmare de pe contul său de Instagram, tânărul de 23 de ani susținea că și mama lui consumă substanțe interzise.

”Și ea trage, mama trage cox d-ăla bun!”, a spus tânărul în timp ce mama lui era în spatele său.

Ioniță de la Clejani cere ajutorul ajutorul statului pentru ca fiul său să poată fi readus pe calea cea bună.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.

citește și...