Din ce câștigă bani Andreea Pirui după emisiunea ‘Puterea dragostei’! S-a îmbogățit peste noapte

05.10.2020, 15:28
Din ce câștigă bani Andreea Pirui după emisiunea 'Puterea dragostei'! S-a îmbogățit peste noapte
Din ce câștigă bani Andreea Pirui după emisiunea 'Puterea dragostei'! S-a îmbogățit peste noapte

Andreea Pirui a fost concurentă în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’! În competiția de la Kanal D, blondina a avut o relație de scurtă durată cu Livian Pop, însă a preferat să plece acasă alături de Marius.

Andreea Pirui a fost una dintre cele mai votate concurente din show-ul matrimonial, ea încasând sume frumușele cât a stat în Turcia. De asemenea, se pare că a găsit cheia succesului și după terminarea emisiunii ‘Puterea dragostei’.

Andreea Pirui s-a îmbogățit după ‘Puterea dragostei’

Fosta concurentă, în vârstă de 30 de ani, a revenit în România, iar popularitatea din concurs a ajutat-o extrem de mult și i-au adus numeroase beneficii. Astfel, pe contul personal de Instagram, Andreea Pirui a ajuns să promoveze diverse produse, care îi aduc bani frumoși în cont.

În ultimele postări de pe Instagram, Andreea Pirui le-a recomandat prietenilor virtuali treninguri și accesorii de la anumite firme. În plus, ea este urmărită de peste 290.000 de oameni pe rețelele de socializare.

S-a despărțit de Marius

Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit la scurt timp după ce fosta concurentă a fost cerută de soție. Blondina a primit inelul de logodnă în urmă cu două luni chiar de ziua ei de naștere.

‘A fost extrem de emoționată și de fericită. Se vedea în privirea ei ce simte cu adevărat. Momentul a fost unul de suflet, spectaculos, iar Andreei chiar i-au dat lacrimile. În condițiile în care, cu câteva zile înainte, se separase de Marius și credea că totul s-a terminat!

Dar iubirea lor este puternică și s-a văzut și dincolo e competiție. Marius a venit de la București hotărât să o ia de nevastă, pregătit să facă pasul cel mare’, a dezvăluit Berna la emisiunea ‘Totul despre Puterea dragostei’, difuzată pe Wowbiz.ro.

Cu ce se ocupa înainte să intre în emisiunea de la Kanal D

Înainte de a participa la ‘Puterea dragostei’, Andreea Pirui era asistent medical și voluntar. Mai mult de atât, blondina a avut probleme cu legea. Numele ei apare într-un proces pe site-ul jurisprudenta.com, alături de un alt bărbat, într-un dosar care a început pe data de 25.10.2018 la Judecătoria Zalău. În plus, a fost des criticată că a apărut în mai multe videoclipuri cu manele, în urmă cu mai mulți ani.

citește și...