Răzvan Fodor: ”Am fost mult timp burlac, aș fi vrut să termin perioada aia mai repede”

02.08.2020, 14:28
Răzvan Fodor: ”Am fost mult timp burlac, aș fi vrut să termin perioada aia mai repede”
Răzvan Fodor: ”Am fost mult timp burlac, aș fi vrut să termin perioada aia mai repede”

Răzvan Fodor a făcut declarații despre perioada în care era considerat un sex-simbol, dar și de perioada de burlăcie.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Cei doi au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți. Însă, până la vârsta de 33 de ani, Răzvan  Fodor a fost burlac. Despre acea perioadă din viața lui, când era considerat și sex-simbol, a făcut declarații Răzvan Fodor într-un interviu pentru Antena 1.

”Am fost mult timp burlac. Aș fi vrut să termin mai repede perioada aia, dar așa m-a dus viața până la 33 de ani da, am fost burlac. Contrar așteptărilor, să știi că eu nu mă simțeam foarte bine în pielea aia (n.r. de sex-simbol). Am luat-o așa și m-am dus cu valul. Dar n-a fost pentru mine. Cred că da e măgulitor, e mișto, dar eu îmi doream familie. Și când mi s-a întâmplat, asta s-a întâmplat. Avem zece ani de căsnicie zic eu reușită”, a declarat Răzvan Fodor.


Ce a răspuns când a fost întrebat dacă îl va năși pe protagonistul show-ului ”Burlacul”

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1. Protagonistul show-ului va fi Andi Constantin, pe care telespectatorii îl știu din postura de ispită de la emisiunea ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, dar și de la concursul ”Survivor România”, difuzat de postul de televiziune Kanal D, unde a făcut parte din echipa Războinicilor.

Răzvan Fodor a fost întrebat dacă există posibilitatea să îl nășească pe protagonistul show-ului ”Burlacul”.

”Aici vine eu cu o… Mi s-a mai propus să nășesc, numai că eu am o regulă. Dacă la fini la nuntă nu mă pui să mă îmbrac în costum, nu mă bagi în horă, adică dacă e cu horă și cu sârbă, stau la masă. Și nici îmbrăcat în costum. Dacă tu mă primești, eu vin, eu te nășesc, botez copii. Dar, vezi tu, oamenii țin la etichetă și nu vor să aibă un naș care să vină în pantaloni scurți și în bascheți”, a explicat el.

citește și...