Irina și Răzvan Fodor, mărturisiri din viața lor de cuplu. ”Am fost în terapie, ani de zile, pentru a înțeege lucruri”

30.05.2020, 11:31
Irina și Răzvan Fodor, mărturisiri din viața lor de cuplu. ”Am fost în terapie, ani de zile, pentru a înțeege lucruri”

Răzvan Fodor și partenera sa de viață, Irina, au făcut declarații despre relația lor de cuplu într-un interviu.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Cei doi au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți.

Răzvan Fodor a afirmat că umorul este foarte important într-o relație de cuplu.

“Dacă nu ai simțul umorului, nu ar trebui să te căsătorești! Despre asta e vorba!”, a declarat el într-un interviu pentru alistmagazine.ro, potrivit protv.ro.

Irina Fodor a afirmat că soțul ei a cucerit-o cu umorul.

“Cu asta m-a cucerit! Râdeam cu el până la șase dimineața! Mai departe ne-a dus râsul! Te relaxezi în alt fel când râzi cu persoana de lângă tine! Umorul și comunicarea ne-au ajutat! Și acum, avem 10 ani de căsnicie, 13 de relație, și încă ne povestim chestii!”, a afirmat ea.

Irina Fodor a mărturisit că, de multe ori, după o ceartă, soțul ei împacă situația cu o glumă.

Răzvan Fodor a afirmat că el și soția sa au făcut terapie pentru a înțelege lucrurile.

“Atât Irina, cât și eu, am fost în terapie, ani de zile, pentru a înțelege lucruri”, a mai spus Răzvan Fodor, potrivit sursei mai sus-menționate.

A cucerit-o greu pe partenera lui de viață

Răzvan Fodor a mărturisit că a cucerit-o greu pe partenera lui de viață, Irina.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute’ după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, dezvăluia Răzvan Fodor la emisiunea „De Speak firu-n patru”.

citește și...