Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ‘Burlacul’! Ce a declarat câștigătorul ‘Asia Express’

15.07.2020, 12:41
Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii 'Burlacul'! Ce a declarat câștigătorul 'Asia Express'
Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii 'Burlacul'! Ce a declarat câștigătorul 'Asia Express'

Emisiunea ‘Burlacul’ revine la Antena 1 cu sezonul șase, asta după ce show-ul a avut un real succes cu sezoanele anterioare. Primul sezon al emisiunii a fost difuzat în 2010, iar burlacul a fost Cătălin Botezatu. Violeta, cea pe care el a ales-o în cadrul show-ului, nu a rămas cu acesta.

‘Colaborarea mea cu Cătălin s-a stins odată cu interesul meu pierdut față de prezentări și pentru că îmi doream și îmi doresc în continuare altceva. Cred cu tărie, și fără să fiu modestă, că pot și sunt capabilă de mai mult. Pentru mine, Cătălin este demult un capitol încheiat.

A jucat, totuși, un rol important în viată mea, dar cum a început așa s-a și încheiat. Îl apreciez în continuare și îi doresc din suflet să fie sănătos și fericit’, spunea tânăra.

Cătălin Botezatu nu a rămas cu tânăra pe care a ales-o

De asemenea, show-ul vine și cu unele schimbări majore! Răzvan Fodor va fi cel care va prezenta noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Câștigătorul Asia Express, sezonul 3, a acceptat destul de rapid rolul de prezentator al show-ului.

Ce a declarat Răzvan Fodor

‘Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe ‘Burlacul’, să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba’, a spus Răzvan Fodor.

Noul prezentatorul nu a dezvăluit numele burlacului, precizând doar că a ajuns să îl cunoască destul de bine.

‘Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă’, a mai adăugat Fodor.

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Burlacul” vor începe în curând, atât în România, cât și în străinătate.

citește și...