Andi de la ””Insula Iubirii” este protagonistul noului show ”Burlacul”

29.07.2020, 11:27
Andi de la ””Insula Iubirii” este protagonistul noului show ”Burlacul”

Andi, fost concurent la emisiunea ”Insula Iubirii”, se pare că este protagonistul noului sezon al show-ulu ”Burlacul”, care va fi prezentat de Răzvan Fodor.

Potrivit redacția.ro, Andi Constantin va fi ”Burlacul”, în noul sezon al emisiunii de la Antena 1.

Andi Constantin a devenit cunoscut telespectatorilor după ce a articipat la emisiunea ”Insula Iubirii”, unde a fost ispită, dar și la show-ul ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut parte din echipa Războinicilor.

Andi Constantin are 29 de ani și practică fitness de zece ani, fiind multimplu campion mondial. A mai practicat karate, kick-boxing și kempo.

A trecut printr-un moment de cumpănă în urma unui accident de mașină

Andi a acordat recent un interviu în care a vorbit despre cea mai mare cumpănă din viața sa. Acesta a făcut un accident de mașină la doar două ore după ce a achiziționat autoturismul.

„Mai exact, a fost un accident grav de mașină. Mașina era achiziționată de două ore. Un teribilism de puștan. Cred că vanitatea m-a cunoscut pe acel drum”, a povestit Andi.

Andi s-a lovit cu mașina de un TIR.

„Am fost și mi-am cumpărat o mașină, iar în drum spre casă, la vreo două ore după, am intrat sub un TIR. Mașina a fost de nerecunoscut. Eu am avut câteva oase rupte, nasul… nimic grav, dar mai mult eram rănit în interior: orgoliu, psihicul.

Mi-au trebuit șase luni să accept greșeala și să învăț din ea (…) Nu mai suportam presiunea orașului, m-am retras la părinții mei și am contemplat cu mine. M-am descoperit pe mine”, a mai spus acesta.

Răzvan Fodor, noul prezentator al show-ului ”Burlacul”

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1.

”Nu m-am văzut niciodată în poziția asta de Cupidon, într-o emisiune de genul, dar… producătorii m-au făcut să înțeleg convenția asta, că nu sunt doar un prezenator care povestește ceea ce oricum se vede la televizor, și mă pot implica mai mult în a-l ghida, a-l trage de mână, în a-l împinge mai altfel, mai tupeist, mai introvertit, mai extrovertit”, a afirmat artistul.