Andi de la ””Insula Iubirii” este protagonistul noului show ”Burlacul”

29.07.2020, 11:27
Andi de la ””Insula Iubirii” este protagonistul noului show ”Burlacul”
Andi de la ””Insula Iubirii” este protagonistul noului show ”Burlacul”

Andi, fost concurent la emisiunea ”Insula Iubirii”, se pare că este protagonistul noului sezon al show-ulu ”Burlacul”, care va fi prezentat de Răzvan Fodor.

Potrivit redacția.ro, Andi Constantin va fi ”Burlacul”, în noul sezon al emisiunii de la Antena 1.

Andi Constantin a devenit cunoscut telespectatorilor după ce a articipat la emisiunea ”Insula Iubirii”, unde a fost ispită, dar și la show-ul ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut parte din echipa Războinicilor.

Andi Constantin are 29 de ani și practică fitness de zece ani, fiind multimplu campion mondial. A mai practicat karate, kick-boxing și kempo.

A trecut printr-un moment de cumpănă în urma unui accident de mașină

Andi a acordat recent un interviu în care a vorbit despre cea mai mare cumpănă din viața sa. Acesta a făcut un accident de mașină la doar două ore după ce a achiziționat autoturismul.

„Mai exact, a fost un accident grav de mașină. Mașina era achiziționată de două ore. Un teribilism de puștan. Cred că vanitatea m-a cunoscut pe acel drum”, a povestit Andi.

Andi s-a lovit cu mașina de un TIR.

„Am fost și mi-am cumpărat o mașină, iar în drum spre casă, la vreo două ore după, am intrat sub un TIR. Mașina a fost de nerecunoscut. Eu am avut câteva oase rupte, nasul… nimic grav, dar mai mult eram rănit în interior: orgoliu, psihicul.

Mi-au trebuit șase luni să accept greșeala și să învăț din ea (…) Nu mai suportam presiunea orașului, m-am retras la părinții mei și am contemplat cu mine. M-am descoperit pe mine”, a mai spus acesta.

Răzvan Fodor, noul prezentator al show-ului ”Burlacul”

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1.

”Nu m-am văzut niciodată în poziția asta de Cupidon, într-o emisiune de genul, dar… producătorii m-au făcut să înțeleg convenția asta, că nu sunt doar un prezenator care povestește ceea ce oricum se vede la televizor, și mă pot implica mai mult în a-l ghida, a-l trage de mână, în a-l împinge mai altfel, mai tupeist, mai introvertit, mai extrovertit”, a afirmat artistul.

 

 

citește și...