Răzvan Babană, fost concurent la ”Chefi la cuțite”, primele declarații după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. ”M-am speriat și m-am panicat foarte tare”

05.10.2020, 11:32
Răzvan Babană, fost concurent la ”Chefi la cuțite”, primele declarații după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. ”M-am speriat și m-am panicat foarte tare”
Răzvan Babană, fost concurent la ”Chefi la cuțite”, primele declarații după ce a intrat în contat cu o persoană infectată cu COVID-19. ”M-am speriat și m-am panicat foarte tare”

Răzvan Babană, fost concurent la emisiunea ”Chefi la cuțite”, a trecut prin momente de panică maximă după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus.

Răzvan Babană a fost unul dintre concurenții din sezonul trecut ai emisiunii ”Chefi la cuțite”. Acesta a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea. Zilele trecute, Răzvan Babană a intrat în direct prin telefon la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a povestit prin ce momente de pancă a trecut după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19.

”M-am speriat și m-am panicat foarte tare, pentru că nu știam exact ce înseamnă. Eu credeam că o să scap de COVID, sincer. A fost așa, pe neașteptate pentru toată lumea, în condițiile în care noi ne-am luat toate măsurile de protecție, adică eu sunt absolut disperat. Am dezinfectante peste tot, mănuși”, a declarat Răzvan Babană, relatează spynews.ro.

”Mi-am făcut și testul, pentru că trebuia să zbor Timișoara-București și nu puteam să mă urc într-un avion fără să știu că sunt negativ. Țin foarte mult la ai mei și mi-a fost teamă să nu fiu pozitiv. Am ales să mă izolez de ei, la București. Ne auzeam zilnic la telefon”, a adăugat fostul concurent de la emisiunea ”Chefi la cuțite”.

135.900 de infectări cu coronavirus în România

În ultimele 24 de ore au fost 1.835 de cazuri noi de COVID-19 din 13.770 de teste. Alte 56 de decese au fost raportate de autorități din cauza infecțiilor cu coronavirus. La ATI numărul pacienților internați a ajuns la 598.

Până la data de 4 octombrie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 135.900 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 108.135 de pacienți au fost declarați vindecați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.826.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.510.209 teste pentru coronavirus. Dintre acestea 13.770 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 11.378 de persoane confirmate cu infecție cu COVID-19 sunt în izolare la domiciliu, iar 7.591 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 23.334 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 55 de persoane.

citește și...