Ce mai face Răzvan Babană de la ”Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă

27.04.2020, 15:28
Ce mai face Răzvan Babană de la ”Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă
Ce mai face Răzvan Babană de la ”Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă

Răzvan Babană a vorbit despre viața lui din prezent. Fostul concurent de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, se ocupă în prezent cu afacerea sa cu flori.

Răzvan Babană a fost unul dintre concurenții din sezonul trecut ai emisiunii ”Chefi la cuțite”. Acesta a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Răzvan Babană și-a aniversat ziua de naștere în această perioadă de izolare.

”Am avut parte de o zi minunată, mai mult decât mă așteptam vreodată. Nu am simțit vreo secundă faptul că suntem în izolare. Am avut alături părinții și bunicii acasă, dar în mediul online au fost mulți oameni care s-au gândit la mine”, a povestit Răzvan Babană, potrivit a1.ro.

În prezent, acesta se ocupă de afacerea sa cu flori. A livrat flori chiar și de ziua sa de naștere

„Mi-am făcut treaba, am livrat flori. Dar am primit cadouri și de la clienții mei, am primit un tablou făcut manual. Am primit și un tort de la prietena mea, pe care o iubesc din tot sufletul. Mi-a făcut un tort în forma unei uniforme de bucătar, cu un cuțit de aur. Dacă tot nu au vrut chefii să îmi dea cuțitul de aur, atunci l-am primit pe tort”, a explicat fostul concurent de la ”Chefi la cuțite”.

citește și...