Show-ul ”Chefi la cuțite” vine cu o ediție specială. ”A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut”

20.04.2020, 15:21
Show-ul ”Chefi la cuțite” vine cu o ediție specială. ”A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut”
Show-ul ”Chefi la cuțite” vine cu o ediție specială. ”A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut”

”Chefi la cuțite”, show-ul culinar difuzat de Antena 1, vine cu un concept special ce se va desfășura pe durata a două zile – 29 și 30 aprilie.

Este vorba despre o ediție specială, ”Titani la cuțite”. Cei trei chefi – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor face echipă, de data aceasta, cu alți chefi celebri din România. Chef-ul a cărui echipă câștigă va avea propria statuie în platoul ”Chefi la cuțite” pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului, anunță a1.ro.

Cei nouă chefi celebri din România care intră în concurs sunt: Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Prisecaru. Câștigătorii vor fi stabiliți în urma degustărilor efectuate de diverși invitați.

Chef Sorin Bontea a mărturisit că a fost pentru prima oară când s-a reîntâlnit cu colegii săi  de la ”Chefi la cuțite” după ce a revenit de la show-ul ”Asia Express”, unde a participat alături de Răzvan Fodor.

„A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din ”Asia Express”. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuțite. Eu am prins și mai tare gustul competiției, mi-a fost dor de bucătărie și… cine nu ar vrea să i se ridice statuie ?”, a declarat chef Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu a adăugat:

„Nivelul competiției va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi și noi în mijlocul acțiunii și vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră”.

„A fost o altfel de competiție chiar și pentru noi. Dar a ieșit foarte mișto. Suntem cu toții din aceeași breaslă, ne știm de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum și, vă dați seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieșit… ce trebuie”, a spus și chef Cătălin Scărlătescu.

citește și...